Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Αθλητικά Νέα Με γεύμα προς τιμήν των χορηγών έκλεισε η χρονιά για τον Ορφέα Ξάνθης

Με γεύμα προς τιμήν των χορηγών έκλεισε η χρονιά για τον Ορφέα Ξάνθης

0
xatziklearxou xatzimestis

Ευχαρίστησε τους υποστηρικτές η διοίκηση της ομάδας: «Η βοήθεια σας ήταν μεγάλη – χωρίς εσάς δεν θα τα καταφέρναμε»

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα χρονιά που θα ξαναβρεί τον Ορφέα στη Γ’ Εθνική

Με ευχάριστο τρόπο ολοκληρώθηκε η χρονιά για τον Ορφέα Ξάνθης, που πριν λίγες ημέρες ολοκλήρωσε την πρώτη του χρονιά στη Γ’ Εθνική τερματίζοντας στην 5η θέση της κατάταξης.

Έτσι το βράδυ της Τρίτης (06/06) η διοίκηση του Ορφέα, με τον ιδιοκτήτη Μπάμπη Χατζημεστή και τον Πρόεδρο Μιχάλη Χατζηκλεάρχου στο ρόλο ¨οικοδεσπότη¨, παρέθεσαν γεύμα στους χορηγούς της ομάδας που στήριξαν την προσπάθεια και προς τα ΜΜΕ, ενώ παρόντες ήταν και υποστηρικτές της ομάδας και άλλοι φίλοι της ομάδας που βοηθούν με διάφορους τρόπους.

Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο «FreshCo» (3ο χλμ. Ξάνθης – Λάγους) περιελάμβανε πολλές όμορφες στιγμές με αρκετή… ποδοσφαιροκουβέντα αλλά και τοποθετήσεις των ανθρώπων της ομάδας σχετικά με την περσινή παρουσία στη Γ’ Εθνική και τις πολλές δυσκολίες που είχαν να αντιμετωπίσουν, αλλά και την επόμενη ημέρα και τα πλάνα που κάνει ο Ορφέας για να παρουσιαστεί ακόμη πιο ενισχυμένος τη νέα σεζόν.

Αρχικά ο Μπάμπης Χατζημεστής αφού καλωσόρισε τους προσκεκλημένους απευθυνόμενος στους χορηγούς/υποστηρικτές ανέφερε: «Η βοήθεια σας καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς ήταν πολύ μεγάλη, ειδικά στις δύσκολες εποχές που ζούμε. Ως διοίκηση του συλλόγου κάναμε πολύ κόπο για να σταθούμε αξιοπρεπώς στην κατηγορία και χωρίς εσάς δεν θα μπορούσαμε να τα καταφέρουμε». Ο ιδιοκτήτης του Ορφέα συμπλήρωσε επίσης: «Ευχαριστώ επίσης τα ΜΜΕ που ήταν κοντά μας και μας βοήθησαν με τον τρόπο τους. Μέσα από αυτά μπορούμε να προβάλλουμε τα προβλήματα μας αλλά και τη χαρά μας. Σας θέλουμε και την επόμενη σεζόν κοντά μας, όπως και όλο τον φίλαθλο κόσμο της Ξάνθης».

Το λόγο στη συνέχεια πήρε ο πρόεδρος του ΔΣ του Ορφέα, Μιχάλης Χατζηκλεάρχου που ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για τη στήριξη και τόνισε ότι και την επόμενη χρονιά οι κινήσεις του Ορφέα θα είναι συντονισμένες ώστε να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Εκτός των χορηγών, ανάμεσα στους παρευρισκόμενους βρέθηκαν και φίλοι/υποστηρικτές της ομάδας, μεταξύ άλλων ο πρώην Υπουργός Αλέξανδρος Κοντός, ο Πρόεδρος του Κοινωνικού Τομέα Δήμου Ξάνθης Τάσος Θεοδωρίδης, ο πρώην Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Μιχάλης Λομβαρδέας, αλλά και οι γιατροί Φώτης Κωδωνάς και Ιπποκράτης Καμαρίδης.

Η όμορφη βραδιά ολοκληρώθηκε με γεύμα με μπουφέ που περιελάμβανε πλούσια και γευστικά εδέσματα και γλυκά, ενώ άπαντες δήλωσαν τη στήριξη και βοήθεια προς την ομάδα για τη νέα σεζόν, εκφράζοντας την αισιοδοξία ότι θα είναι εξίσου επιτυχημένη με τη φετινή.

Βγήκαν στην κυκλοφορία τα διαρκείας του Ορφέα για τη νέα σεζόν

Εν τω μεταξύ ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την επόμενη σεζόν που θα βρει τον Ορφέα ξανά στο πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής, να αγωνίζεται με έδρα το γήπεδο Α.Ο.Ξ. Η τιμή των εισιτηρίων διαρκείας είναι στα 50 Ευρώ, ενώ θα υπάρχει και το «VIP» εισιτήριο στην τιμή των 120 Ευρώ που θα περιλαμβάνει και ετήσια συνδρομή στο γυμναστήριο της ομάδας που βρίσκεται στο γήπεδο του Α.Ο.Ξ.

Τα σημεία που μπορεί κανείς να παραλάβει το διαρκείας του είναι τα καταστήματα Fresh Co, το καφέ μπαρ De Novo, και τα πρακτορεία ΠΡΟΠΟ Κεφαλά και Λάκη Παπαδόπουλου.

Δημήτρης Καλτέκης

dkaltekis@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αθλητικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η Ξάνθη υποδέχεται την Ολυμπιακή Φλόγα τη Δευτέρα

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης Την Δευτέρα 22 Απριλίου 2024, ο Δήμος Ξάνθης θα υποδεχθεί με λα…