-10 κολοκυθολούλουδα
-2 κουτ. σούπας ρύζι Καρολίνα
-250 γρ. ανθότυρο
-7-8 μεγάλα φύλλα δυόσμου, ψιλοκομμένα
-αλάτι, πιπέρι
-αλεύρι και μπίρα ξανθιά
Βράζουμε σε μια μικρή κατσαρόλα το ρύζι σε μπόλικο νερό, μέχρι να μαλακώσει καλά, για περίπου 15 λεπτά. Το σουρώνουμε και το αφήνουμε να κρυώσει. Εν τω μεταξύ καθαρίζουμε τα κολοκυθολούλουδα, αφαιρώντας προσεχτικά την πορτοκαλί σκληρή βάση στο εσωτερικό τους. Σε ένα μπολ βάζουμε το τυρί, το δυόσμο, αλάτι, πιπέρι, το ρύζι και ανακατεύουμε πολύ καλά. Γεμίζουμε με το μείγμα τα κολοκυθολούλουδα (δεν τα παραγεμίζουμε) και κλείνουμε το άνοιγμα με τις άκρες τους.
Σε ένα μπολ βάζουμε 1½ φλιτζάνι αλεύρι και προσθέτουμε σιγά-σιγά όση μπίρα χρειάζεται για να σχηματιστεί ένας παχύρρευστος χυλός. Διορθώνουμε προσθέτοντας αλεύρι ή μπίρα.
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα ή σε ένα βαθύ τηγάνι μπόλικο λάδι να κάψει σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Το λάδι είναι έτοιμο, όταν, ρίχνοντας λίγο από τον χυλό ή λίγο αλεύρι, αυτό τσιτσιρίσει αμέσως. Βουτάμε τα κολοκυθολούλουδα ένα-ένα, προσεχτικά για να μην ανοίξουν, στο χυλό και τα τηγανίζουμε ανά 2-3 στο καυτό λάδι μέχρι να χρυσίσουν από όλες τις πλευρές. Τα βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας να στραγγίξουν από τα περιττά λάδια και τα σερβίρουμε ζεστά.
Συνοδεύουμε με γιαούρτι και σαλάτα ντομάτα.