-100 γρ. βούτυρο αγελάδος
-100 γρ. ζάχαρη
-ξύσμα και χυμός από 1 ακέρωτο λεμόνι
-2 κρόκοι αυγών
-250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
-10 γρ. μπέικιν πάουντερ
Ρίχνουμε στον κάδο του μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη και τα χτυπάμε να αφρατέψουν. Μετά προσθέτουμε το χυμό λεμονιού με το ξύσμα, τους κρόκους έναν-έναν και χτυπάμε λίγο ακόμη. Τέλος, ρίχνουμε το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ και σταματάμε το χτύπημα μόλις ομογενοποιηθεί το μείγμα. Μαζεύουμε τη ζύμη σε ένα μπαστούνι και την καλύπτουμε με μια μεμβράνη. Τη βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170° C και ντύνουμε τη λαμαρίνα του φούρνου με λαδόκολλα. Κόβουμε το μπαστούνι σε φέτες πάχους 1 εκ. και τις αραδιάζουμε πάνω στη λαμαρίνα. Τις ψήνουμε για περίπου 15 λεπτά.