για την ζύμη
-500 gr. αλεύρι φαρίνα
-40 ml. ελαιόλαδο
-300 ml. γάλα φρέσκο
-8 gr. ξηρή μαγιά στιγμής
-1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
-1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
για την γέμιση
-400 gr. τυρί φέτα
-1 μεγάλο αυγό
-Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Για την Επάλειψη
-2 κρόκους αυγών
-120 gr. βούτυρο
Κοσκινίζουμε το αλεύρι και τα βάζουμε σε μία λεκάνη μαζί με την μαγιά, την ζάχαρη και το αλάτι. Κάνουμε στην μέση μία λακούβα και ρίχνουμε μέσα εκεί το λάδι και το γάλα και ζυμώνουμε μέχρι να γίνει μία ζύμη όπως είναι του ψωμιού. Σχηματίζουμε με το ζυμάρι ένα μακρόστενο «φρατζολάκι» το οποίο κόβουμε σε πέντε ίσα κομμάτια.
Ανοίγουμε το κάθε κομμάτι σε στρόγγυλο φύλλο, το οποίο κόβουμε σε 8 τριγωνάκια. Ανακατεύουμε τα υλικά της γέμισης. Κατόπιν παίρνουμε ένα κουταλάκι από το μείγμα με τα τυριά και τοποθετούμε την γέμιση μας στη μέση της βάση του τριγωνικού φύλλου, σκεπάζουμε καλά με τις δύο άκρες την γέμιση και τυλίγουμε δίνοντας έτσι στο τυροπιτάκι μας το σχήμα του κρουασάν. Συνεχίζουμε έτσι και με τα υπόλοιπα τέσσερα κομμάτια της ζύμης. Αλείφουμε το βουτυρο σε μεγάλο ταψί, του φούρνου μας και τοποθετούμε σ’ αυτό τα τυροπιτάκια με την μύτη προς τα κάτω για να μην ανοίξουν κατά το ψήσιμο, αφήνοντας λίγη απόσταση μεταξύ τους. Τα αλείφουμε τον κρόκο που έχουμε χτυπήσει με 2-3κουταλιές νερό, για να πάρουν χρώμα. Και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο μισή ώρα περίπου, ώσπου να ροδίσουν.