Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Έλεγχοι με το «καλημέρα»

Έλεγχοι με το «καλημέρα»

0
giortes eforia

Κλιμάκια της Εφορίας βρέθηκαν από την πρώτη μέρα των Γιορτών στα στέκια για ελέγχους

Ενδελεχείς ελέγχους πραγματοποίησαν κλιμάκια του υπουργείου Οικονομικών από την Ξάνθη και όχι μόνο, στα στέκια των συλλόγων από την πρώτη μέρα της έναρξης των Γιορτών Παλιάς Πόλης.

Τα κλιμάκια βρέθηκαν από νωρίς στους χώρους όπου έχουν εγκατασταθεί οι σύλλογοι και έλεγξαν ενδελεχώς φορολογικά παραστατικά, τιμολόγια, αλλά και την έκδοση αποδείξεων. Σε ορισμένες περιπτώσεις μάλιστα, έμειναν σε συλλόγους για πάνω από τέσσερις ώρες, προκειμένου να διερευνήσουν σε βάθος τη διαδικασία.

Έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν σε μικρότερη έκταση και τη δεύτερη μέρα των Γιορτών, οπότε και είχε δοθεί από την προηγούμενη το μήνυμα για την πρόθεση ουσιαστικής επιτήρησης της διαδικασίας από την πλευρά της φορολογικής αρχής.

Πάντως, παρά την αρχική διστακτικότητα των συλλόγων, αλλά και την δυσαρέσκεια που εκφράστηκε, εν μέρει και δικαιολογημένα, για την αλλαγή του καθεστώτος, κυρίως λόγω της πίεσης του χρόνου, τα μέλη των συλλόγων «ξανα… πιάσαν δουλειά» (εθελοντική βεβαίως…!) στα στέκια, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους επισκέπτες και να δώσουν τη δική τους ευχάριστη και ζωντανή νότα στο θεσμό.

Ε.Δ.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Φύσηξε» και γεμίσαμε σκόνη στην Ξάνθη

Καλυμμένα τα αυτοκίνητα, οι δρόμοι και τα μπαλκόνια – Μιλά ο καθηγητής ΔΠΘ και Διευθυντής …