-35 μπισκότα oreo
-150 γρ. βούτυρο λιωμένο
-200 γρ. τυρί τύπου Philadelphia
-1/4 φλ. τσαγιού ζάχαρη
-2 κρέμες γάλακτος των 200 γρ.
-3 κρέμες στιγμής σοκολάτας
-ανάλογο γάλα σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας για τις κρέμες
Θρυμματίζετε τα μπισκότα στο μπλέντερ και τα μεταφέρετε σε ένα μπολ. Λιώνετε τη μαργαρίνη και περιχύνετε με αυτή τα μπισκότα στο μπολ. Ανακατεύετε καλά να ενσωματωθούν, μεταφέρετε το μείγμα σε ένα ταψάψι μεγέθους 20×30 εκ. περίπου και το πιέζετε καλά στη βάση. Βάζετε το ταψάκι στο ψυγείο να κρυώνει η βάση μπισκότου.
Με το μίξερ χειρός στη μεγάλη ταχύτητα, χτυπάτε το τυρί κρέμα, τη ζάχαρη και 2 κουταλιές σούπας από τη κρέμα γάλακτος μέχρι να αφρατέψει καλά.
Χτυπήστε το 1 1/4 φλ. τσαγιού από τη κρέμα γάλακτος σε πηχτή σαντιγί και προσθέστε τη στο μείγμα τυριού. Ανακατέψτε σε μικρή ταχύτητα για 1′ απλά να ενσωματωθούν τα υλικά και μεταφέρετε το τελικό μείγμα πάνω από το μπισκότο. Το στρώνετε καλά και το ξαναβάζετε στο ψυγείο να παγώνει.
Φτιάξτε τις κρέμες στιγμής με το γάλα σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Προσθέστε το μείγμα κρέμας σοκολάτας προσεκτικά ομοιόμορφα, με ένα κουτάλι, πάνω από το μείγμα cheesecake. Βάλτε πάλι στο ψυγείο για 10′. Χτυπάτε την εναπομείνασα κρέμα γάλακτος σε πηχτή σαντιγί και καλύπτετε το γλυκό σας.