-450 γραμμάρια αλεύρι
-100 γραμμάρια γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά
-200 ml γάλα με χαμηλά λιπαρά
-2 κρόκοι αυγών
-8 γραμμάρια ξηρή μαγιά
-70 γραμμάρια ζάχαρη
-Κομματάκια μαύρης σοκολάτας
-Ζάχαρη άχνη
Διαλύστε τη μαγιά σε χλιαρό γάλα μαζί με 1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη και αφήστε τη για 10 λεπτά. Σε ένα μπλέντερ βάλτε το αλεύρι, τα αυγά, το γιαούρτι, τη ζάχαρη και προσθέστε το γάλα με τη μαγιά. Ανακατέψετε τα συστατικά για 15 λεπτά ή μέχρι η ζύμη νε γίνει ελαστική, όταν είναι έτοιμη προσθέσετε τα κομματάκια σοκολάτας.
Αν δεν έχετε μπλέντερ μπορείτε να δουλέψετε τη ζύμη με τα χέρια σε μια αλευρωμένη επιφάνεια. Βάλτε τη ζύμη σε ένα μπολ και αφήστε τη να ξεκουραστεί για 3 ώρες. Μόλις περάσει ο χρόνος, ανοίξτε τη ζύμη σε μια αλευρωμένη επιφάνεια και σχηματίστε έναν κύκλο με πάχος μισό εκατοστό. Με ένα μαχαίρι κόψτε κομμάτια σε σχήμα μισοφέγγαρου και διπλώστε τα γύρω από τον εαυτό τους, ώστε να σχηματίσετε τα κρουασάν.
Βάλτε τα κρουασάν σε ένα ταψί με λαδόκολλα και τα αφήστε τα να ξεκουραστούν για άλλη μία ώρα. Μαγειρέψτε τα κρουασάν στο φούρνο, προθερμασμένο στους 160 βαθμούς για περίπου 15-20 λεπτά. Όταν είναι διογκωμένα και έχουν ένα χρυσό χρώμα, βγάλτε τα από το φούρνο και πασπαλίστε με ζάχαρη άχνη.