Αρχική ΣΥΝΤΑΓΕΣ Παγωτό παστέλι

Παγωτό παστέλι

0
pagoto-pasteli

-250 γρ. παστέλι αμυγδάλου σκληρό

-500 γρ. κρέμα γάλακτος γύρω στα 35% λιπαρά

-1 κουτί ζαχαρούχο γάλα (397 γρ.)

Θρυμματίζουμε τα παστέλια σε δόσεις στο μούλτι, χωρίς να τα αφήσουμε να γίνουν σκόνη καθώς θα πρέπει να «κρατάνε» στο δόντι.

Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος στο μίξερ, σε μέτρια προς δυνατή ταχύτητα, μέχρι να γίνει παχύρρευστη σαν γιαούρτι. Προσοχή μη χτυπηθεί πολύ η κρέμα γάλακτος γιατί θα κόψει.

Ρίχνουμε το ζαχαρούχο γάλα και χτυπάμε για ακόμη 1 λεπτό. Σταματάμε το μίξερ, προσθέτουμε τα σπασμένα παστέλια και ανακατεύουμε απαλά με μια σπάτουλα.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
  • Φρικασέ θαλασσινών με σάλτσα ταχίνι

    -1/4 φλ. ελαιόλαδο -1 κιλό σουπιές ή καλαμάρια ή χταπόδι ή ανάμεικτα -1 πράσο κομμένο σε φ…
  • taxinopita

    Ταχινόπιτα

    -3½ φλιτζ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του + λίγο για το ταψί -1 κουτ. γλυκού μαγειρική σόδα…
  • Μελιτζάνες στιφάδο

    -5 μελιτζάνες τσακώνικες -1 κιλό κρεμμύδια για στιφάδο -4 ντομάτες ξεφλουδισμένες -1/2 φλι…
Περισσότερα άρθρα από ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Φρικασέ θαλασσινών με σάλτσα ταχίνι

-1/4 φλ. ελαιόλαδο -1 κιλό σουπιές ή καλαμάρια ή χταπόδι ή ανάμεικτα -1 πράσο κομμένο σε φ…