Αρχική ΣΥΝΤΑΓΕΣ Παγωτό παστέλι

Παγωτό παστέλι

0
pagoto-pasteli

-250 γρ. παστέλι αμυγδάλου σκληρό

-500 γρ. κρέμα γάλακτος γύρω στα 35% λιπαρά

-1 κουτί ζαχαρούχο γάλα (397 γρ.)

Θρυμματίζουμε τα παστέλια σε δόσεις στο μούλτι, χωρίς να τα αφήσουμε να γίνουν σκόνη καθώς θα πρέπει να «κρατάνε» στο δόντι.

Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος στο μίξερ, σε μέτρια προς δυνατή ταχύτητα, μέχρι να γίνει παχύρρευστη σαν γιαούρτι. Προσοχή μη χτυπηθεί πολύ η κρέμα γάλακτος γιατί θα κόψει.

Ρίχνουμε το ζαχαρούχο γάλα και χτυπάμε για ακόμη 1 λεπτό. Σταματάμε το μίξερ, προσθέτουμε τα σπασμένα παστέλια και ανακατεύουμε απαλά με μια σπάτουλα.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
  • Κροκέτες λαχανικών

    Για τις κροκέτες 1 φλιτζάνι αρακά 2 αυγά 3 τριμμένες πατάτες 1 τριμμένο καρότο 3 τριμμένα …
  • Κοτόπουλο γλυκόξινο

    -500 γρ. Στήθος κοτόπουλου -4 κ.σ. Αλμυρή σάλτσα σόγιας -2-3 κ.σ. Μέλι -Λίγο Φυτικό λάδι (…
  • Παγωτό γιαούρτι με βύσσινο

    -450 γρ. γιαούρτι (10% λιπαρά) -150 γρ. κρέμα γάλακτος (35%-36% λιπαρά) -150 γρ. ζάχαρη άχ…
Περισσότερα άρθρα από ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Κροκέτες λαχανικών

Για τις κροκέτες 1 φλιτζάνι αρακά 2 αυγά 3 τριμμένες πατάτες 1 τριμμένο καρότο 3 τριμμένα …