Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Ενδιαφέρεται για παίκτες της Ξάνθης η Στεάουα Βουκουρεστίου!

Ενδιαφέρεται για παίκτες της Ξάνθης η Στεάουα Βουκουρεστίου!

0
steaoua

Ρουμάνικα ΜΜΕ κάνουν αναφορά στον Σολτάνι – άλλα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για συμφωνία με Βασιλακάκη

Η Ξάνθη δεν κινείται μόνο για τη μετεγγραφική της ενίσχυση, αλλά παράλληλα προσπαθεί να προχωρήσει σε… πωλήσεις παικτών, όπως συνηθίζει εξάλλου σχεδόν σε κάθε μετεγγραφική περίοδο.

Και μπορεί από ελληνικές ομάδες να μην έχει εκφραστεί – τουλάχιστον επίσημα – ενδιαφέρον για κάποιον παίκτη της ξανθιώτικης ομάδας, ωστόσο χθεσινά δημοσιεύματα ανέφεραν ότι για δύο περιπτώσεις παικτών ενδιαφέρεται η Στεάουα Βουκουρεστίου!

Τις επόμενες ημέρες οι εξελίξεις

Σύμφωνα με την ρουμανική ιστοσελίδα «libertatea.ro», η Στεάουα αναζητεί ενίσχυση στην επιθετική της γραμμή και φέρεται να «καλοβλέπει» την περίπτωση του Καρίμ Σολτάνι! Στο δημοσίευμα γίνεται αναφορά στην καριέρα του 31χρονου Αλγερινού της Ξάνθης και πως πρόκειται για μία οικονομική λύση για την ενίσχυση της Στεάουα.

Ο Σολτάνι βρίσκεται από το 2013 στην ξανθιώτικη ομάδα και σε 87 συμμετοχές έχει πετύχει 19 γκολ, αγωνιζόμενος κυρίως ως πλάγιος μεσοεπιθετικός.

Την ίδια στιγμή, ένας άλλος από τους παίκτες της Ξάνθης που είναι προς… πώληση – σύμφωνα με το Goal – είναι ο Θοδωρής Βασιλακάκης και, σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, υπάρχει ήδη ενδιαφέρον από την ίδια ομάδα για την απόκτηση του.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το «goal», για τον 27χρονο μέσο η ξανθιώτικη ομάδα έχει ήδη δεχτεί επίσημη πρόταση από τη Στεάουα Βουκουρεστίου και οι τρεις πλευρές (Ξάνθη – Στεάουα – ποδοσφαιριστής) βρίσκονται σε συζητήσεις, ώστε να βρεθεί η φόρμουλα παραχώρησης του, αφού αυτό που μένει είναι να αποτυπωθούν σωστά κάποιοι όροι στη συμφωνία των δυο ομάδων αλλά και του παίχτη.

Ο Θοδωρής Βασιλακάκης παίζει στην Ξάνθη από τη σεζόν 2009-2010 και σε 140 συμμετοχές έχει πετύχει 8 γκολ.

Προς το παρόν αμφότεροι οι παίκτες απολαμβάνουν τις θερινές διακοπές τους, όμως εάν ευσταθούν τα παραπάνω δημοσιεύματα, κάποιος από τους δύο θα κληθεί σύντομα στην Ξάνθη για να ολοκληρωθούν οι συμφωνίες και να ετοιμάσει τις βαλίτσες του για… Ρουμανία.

Να σημειώσουμε ότι ανάμεσα σε Ξάνθη και Στεάουα υπάρχουν.. προηγούμενα σε μεταγραφές παικτών, καθώς εκεί αγωνιζόταν ο Παντελής Καπετάνος πριν έρθει στην ομάδα της Ξάνθης, ενώ πιθανό είναι στις φημολογούμενες επαφές να έπαιξε ρόλο και ο Ρουμάνος προπονητής της Ξάνθης Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος αυτό το διάστημα βρίσκεται στην πατρίδα του.

Δημήτρης Καλτέκης
dkaltekis@empros.gr
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ρεπό του Παύλου Μελά Κουτσού στην 3η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου

Τα αποτελέσματα και η διαμόρφωση της βαθμολογίας Ολοκληρώθηκε το Σάββατο η 3η αγωνιστική τ…