Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Εργασία 6 προσλήψεις στα ΕΛΤΑ Ξάνθης

6 προσλήψεις στα ΕΛΤΑ Ξάνθης

0
ergasia-jun162

Τα ΕΛΤΑ Ξάνθης θα προσλάβουν 5 Διανομείς κατηγορίας ΔΕ και 1 Εσωτερικής εκμετάλλευσης επίσης κατηγορίας ΔΕ. Για την α’ προκήρυξη η ημερομηνία υποβολής των δικαιολογητικών λήγει την Δευτερα13 Ιουνίου ενώ για την β΄ ξεκινά από την 8 Ιουνίου και λήγει στις 17 Ιουνίου. Πρόκειται για 8μηνες συμβάσεις πλήρους απασχόλησης για την κάλυψη αναγκών των ΕΛΤΑ Ξάνθης.

Προσλήψεις στις Αλυκές της Κεσσάνης

Από την εταιρεία «ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΛΥΚΕΣ Α.Ε.»

Η εταιρεία «ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΛΥΚΕΣ Α.Ε.» χρειάζεται κάθε χρόνο για τις ανάγκες της, τις παρακάτω ειδικότητες τεχνικού προσωπικού:

*Ηλεκτρολόγος Εγκαταστάσεων

*Ηλεκτροσυγκολλητής/Οξυγονοκολλητής

*Πρακτικός Μηχανικός

*Χειριστής μηχανημάτων

*Βοηθός διακίνησης αλμών

*Εργατοτεχνίτης/ Ξυλουργός/ Τεχνίτης Οικοδομικών Εργασιών

Επιπλέον των ανωτέρω, για την αλυκή Μεσολογγίου χρειάζεται:

*Οδηγός

*Χημικός

*Μηχανολόγος Μηχανικός

Οι παραπάνω ειδικότητες χρειάζονται για τις αλυκές

*Μεσολογγίου ,

*Κίτρους Πιερίας

*Αγγελοχωρίου Θεσσαλονίκης

*Νέας Κεσσάνης Ξάνθης

*Μέσης Κομοτηνής

*Καλλονής Λέσβου

*Πολιχνίτου Λέσβου

Η εταιρεία λοιπόν, θα προβεί στη δημιουργία καταλόγων και καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να αποστείλουν βιογραφικά σημειώματα ως εξής: 1 Με συστημένη επιστολή στην ταχυδρομική διεύθυνση: Ελληνικές Αλυκές Α.Ε., Ασκληπιού 1, Τ.Κ. 106 79, Αθήνα

2. Στην ηλεκτρονική διεύθυνση: aIykes@saltworks.gr

3. Στις κατά τόπους αλυκές.

Αναμένονται νέες προσλήψεις

Στο Δήμο Αβδήρων

Υπό έγκριση στην Περιφέρεια βρίσκεται η ανακοίνωση για 13 προσλήψεις με δίμηνες συμβάσεις για κάλυψη έκτακτων αναγκών πυροπροστασίας του δήμου Αβδήρων όπως μας ενημέρωσε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Βαλασίδης., Η ανακοίνωση για την υποβολή δικαιολογητικών με τις ημερομηνίες υποβολής θα ανακοινωθούν μόλις δοθεί το «πράσινο φως» από την περιφέρεια.

12 προσλήψεις για τις Κατασκηνώσεις «Αρχαία Άβδηρα»

Εν αναμονή του ΦΕΚ είναι η Πρωτοβάθμια Ξάνθης για την έκδοση της προκήρυξης για 12 άτομα προσωπικό για την Κατασκηνωτική περίοδο και την λειτουργία των κατασκηνώσεων «Αρχαία Άβδηρα του Υπουργείου Παιδείας. Όπως ενημερώθηκε το «Ε- Εργασία» από τον προϊστάμενο της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης κ. Μάρκου.

Εγκρίθηκαν 10 προσλήψεις μουσικών του Κέντρου Πολιτισμού

Eγκρίθηκε το αίτημα του Κέντρου Πολιτισμού Ξάνθης για 10 προσλήψεις μουσικών δασκάλων για το Ωδείο Ξάνθης. Σύντομα θα εκδοθεί η προκήρυξη.

Εγκρίθηκαν 4 θέσεις ανταποδοτικού χαρακτήρα στον Δ. Τοπείρου

Μέσα στο καλοκαίρι θα εκδοθεί η προκήρυξη. Οι θέσεις είναι 8μηνης διάρκειας.

Προσλήψεις στα νοσοκομεία και στα Κέντρα Υγείας της περιφέρειάς μας

Η 4η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας και Θράκης καλεί όσους ή όσες ενδιαφέρονται και εξακολουθούν να απασχολούνται ή απασχολούνταν στον καθαρισμό των κτιρίων που στεγάζονται οι Μονάδες Υγείας, τα Κέντρα Υγείας και τα Περιφερειακά Ιατρεία αρμοδιότητας της, να υποβάλουν τις αιτήσεις τους στο πρωτόκολλο της 4ης ΥΠΕ, Αριστοτέλους 16 Τ.Κ. 546 23, Θεσσαλονίκη. Πληροφορίες στο τηλ. 2313 327817 2313 327873.

Ευκαιρίες εργασίας για 8 μήνες σε πτυχιούχους και απόφοιτους Λυκείου

Στην προκήρυξη 1.465 θέσεων εποχικού προσωπικού θα προχωρήσουν έως το τέλος Ιουνίου δεκάδες δήμοι της Αττικής αλλά και της περιφέρειας.

Οι νέες θέσεις θα καλύψουν τα κενά σε υπηρεσίες των δήμων που εισπράττουν ανταποδοτικά τέλη ή αντίτιμο για τις υπηρεσίες τους, όπως η καθαριότητα, η αποχέτευση, η ύδρευση, ο φωτισμός κ.λπ. Οι ειδικότητες αφορούν κυρίως αποφοίτους Λυκείου, ενώ το χρονικό διάστημα που θα εργαστούν οι νέοι υπάλληλοι φτάνει τους οκτώ μήνες.

Επιδότηση έως και 22.000 ευρώ για νέους αγρότες

Μετά το καλοκαίρι θα εκδοθεί η προκήρυξη

Επιδότηση έως 22.000€ σε νέους γεωργούς Επιδοτήσεις από 17.000 έως και 22.000 ευρώ μπορούν να λάβουν νέοι έως 40 ετών που θέλουν να ασχοληθούν με τον πρωτογενή τομέα της οικονομίας. Το νέο πρόγραμμα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, που αναμένεται να προκηρυχθεί ανά περιφέρεια μετά το καλοκαίρι, απευθύνεται σε νέους οι οποίοι έχουν τις προϋποθέσεις να εγγραφούν στο Μητρώο Αγροτών και Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων ως νεοεισερχόμενοι επαγγελματίες γεωργοί, ενώ αναλαμβάνουν τη δέσμευση να ασφαλιστούν στον ΟΓΑ.

 

Λήγουν τα ΕΣΠΑ για τουρισμό & μικρομεσαίους

Τελευταία ευκαιρία για τουριστικές καθώς και μικρές υφιστάμενες επιχειρήσεις σε οκτώ κλάδους της οικονομίας προκειμένου να διεκδικήσουν κοινοτικά κονδύλια 6.000 έως 80.000 ευρώ. Ανάμεσα στις δραστηριότητες που μπορούν να χρηματοδοτηθούν είναι οι ακτοπλοϊκές μεταφορές επιβατών, θαλάσσιες και παράκτιες μεταφορές επιβατών με θαλαμηγούς, σκάφη εκδρομών και περιηγήσεων θάλασσας. Τα δύο προγράμματα του ΕΣΠΑ λήγουν την ερχόμενη εβδομάδα και όσοι ενδιαφέρονται θα πρέπει να σπεύσουν για την υποβολή των προτάσεών τους στις δράσεις συνολικού προϋπολογισμού 200 εκατ. ευρώ. Η πρώτη είναι η δράση με την επωνυμία «Ενίσχυση τουριστικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων για τον εκσυγχρονισμό τους και την ποιοτική αναβάθμιση των υπηρεσιών» και οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλλουν προτάσεις μέχρι τις 9 Ιουνίου. Το εύρος των επιδοτήσεων που μπορούν να διεκδικήσουν όσοι ενταχθούν κυμαίνεται από τις 6.000 έως τις 60.000 ευρώ. Η δεύτερη δράση «Αναβάθμιση πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων για την ανάπτυξη των ικανοτήτων τους στις νέες αγορές» χρηματοδοτεί εταιρείες από οκτώ κλάδους της οικονομίας. Οι δικαιούχοι μπορούν να πάρουν ενισχύσεις από 6.000 έως 80.000 ευρώ και μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις έως τις 9 Ιουνίου. Και στις δύο δράσεις οι επιδοτήσεις προσαυξάνονται κατά 10% αν οι επενδυτές προχωρήσουν σε προσλήψεις.

Πού θα απευθυνθώ

Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης ΕΠ Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα & Καινοτομία Ηλεκτρονική διεύθυνση: www.antagonistikotita.gr Διεύθυνση: Λεωφ. Μεσογείων 56, 115 27 Αθήνα τηλ.: 801 11 36300 e-mail: infoepan@mou.gr.

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εργασία
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Εργασιακό, Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

Δύο προσλήψεις στον δήμο Ξάνθης Δίμηνες συμβάσεις για το Τμήμα Πρασίνου Ο Δήμος Ξάνθης ανα…