Αρχική ΣΥΝΤΑΓΕΣ Κέικ ζυμαρικών με γαλοπούλα

Κέικ ζυμαρικών με γαλοπούλα

0
keik-galopoula

-1 πακέτο κοφτό μακαρονάκι

-5 φέτες μπέικον, μαγειρεμένο

-3 φλιτζάνια ψητή γαλοπούλα, κομμένη σε κύβους

-1 ½ φλιτζάνι πουρέ πατάτας

-½ φλιτζάνι γιαούρτι

-½ φλιτζάνι παρμεζάνα, τριμμένη

-1 κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο

-5 αυγά

-αλάτι & πιπέρι

Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Τα σουρώνουμε και τα αναμειγνύουμε σε ένα μπολ με όλα τα υλικά, προσθέτοντας τα αυγά στο τέλος. Αδειάζουμε το μείγμα σε μια καλά λαδωμένη φόρμα για κέικ σιλικόνης, πιέζοντάς το λίγο προς τα κάτω. Το αφήνουμε στην άκρη για 30 λεπτά. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 βαθμούς μέχρι να αρχίσει να παίρνει ένα ελαφρύ καφετί χρώμα στις άκρες, περίπου 30 λεπτά.

Το βγάζουμε από το φούρνο, το αφήνουμε να ξεκουραστεί για 20 λεπτά και στη συνέχεια το αναποδογυρίζουμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα. Ψήνουμε για άλλα 20 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει στην κορυφή. Το σερβίρουμε ζεστό.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
  • elaiotyropsomo

    Ελαιοτυρόψωμο με μπίρα

    Για τη ζύμη -500γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του -1 κουτάκι μπίρα ξανθιά -2 κουτ. σούπας …
  • Κεκάκια με κανταΐφι και σύκα

    250γρ κανταΐφι 250γρ σύκα αποξηραμένα και ψιλοκομμένα 4 αυγά 250γρ γιαούρτι στραγγιστό 300…
  • Φασόλια φούρνου λευκά

    -500γρ. Φασόλια Γίγαντες μουλιασμένοι αποβραδίς -½ φλιτζάνι Ελαιόλαδο -1 μεγάλο κρεμμύδι, …
Περισσότερα άρθρα από ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ελαιοτυρόψωμο με μπίρα

Για τη ζύμη -500γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του -1 κουτάκι μπίρα ξανθιά -2 κουτ. σούπας …