Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Τοπική Αυτοδιοίκηση Τέσσερα πεύκα κρίθηκαν επικίνδυνα και θα κοπούν στο Σαμακώβ

Τέσσερα πεύκα κρίθηκαν επικίνδυνα και θα κοπούν στο Σαμακώβ

0
epitropi pz noe 2015

Έκανε αυτοψία η υπηρεσία και θα τα κόψει, αντικαθιστώντας τα αμέσως με νέα. Ομόφωνη έγκριση από την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής

Δύο επιτροπές εξπρές συνεδρίασαν το μεσημέρι της Δευτέρας πριν το δημοτικό συμβούλιο, αν και η διαδικασία ξεκίνησε καθυστερημένα λόγω απουσιών.

Στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής παραχωρήθηκαν δύο σπιτάκια στην πλατεία για χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του 7ου Γυμνασίου στις 18-19 Δεκεμβρίου και του 5ου δημοτικού σχολείου στις 19-20 του μήνα, ενώ με εισήγηση της αρμόδιας υπηρεσίας ομόφωνα αποφασίστηκε να κοπούν κάποια δέντρα στο συνοικισμό Σαμακώβ γιατί κρίθηκαν επικίνδυνα. Σύμφωνα με αυτοψία της υπηρεσίας στις 26 Οκτωβρίου στην οδό Σπάρτης του συνοικισμού τέσσερα πεύκα εκτιμήθηκε ότι πήραν έντονη και επικίνδυνη κλίση με αποτέλεσμα να είναι ορατό το ενδεχόμενο να πέσουν και να τραυματίσουν κάποιο πεζό ή να προκαλέσουν ζημιές σε αυτοκίνητα, αλλά και το δίκτυο της ΔΕΗ που περνάει από το σημείο. Τα δέντρα θα αντικατασταθούν άμεσα με άλλα μικρότερου ύψους για να μην επανεμφανιστεί το πρόβλημα.

Επίσης, αποφασίστηκε να απαγορευτεί με ειδική σήμανση η στάθμευση μπροστά στο τζαμί της οδού Μεραρχίας για να μη φράζει η είσοδος, καθώς και έμπροσθεν οικοδομής στην οδό Τσαλδάρη, όπου εμποδίζεται η είσοδος στην πολυκατοικία από τα σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Τοπική Αυτοδιοίκηση
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Λιμάνι Λάγος: Μόνη ελπίδα ο κάθετος άξονας

Περιορισμένη εμπορική κίνηση – «Βουλιάζει» στην υποβάθμιση –  Χρειάζεται αναβάθμιση …