-4 κολοκυθάκια
-250 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
-2 αυγά
-1 ποτήρι αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
-1 μεγάλο κομμάτι τυρί φέτα (200 γρ.)
-1/3 ποτηριού καλαμποκέλαιο
-1 μικρό κρεμμύδι
-1/2 κόκκινη πιπεριά
-αλάτι, πιπέρι
-άνηθο (φρέσκο ή ξερό)
-δυόσμο (φρέσκο ή ξερό)
-λίγη φρυγανιά τριμμένη
Τρίβετε στον τρίφτη τα κολοκυθάκια, ρίχνετε λίγο αλάτι και τα αφήνετε σε ένα στραγγιστήρι για 30′ να βγάλουν τα υγρά τους. (Κάθε τόσο τα στύβετε με το χέρι.) Μετά από 30′ θα πρέπει να έχουν μειωθεί πολύ σε όγκο. Παράλληλα έχετε ψιλοκόψει κρεμμύδι και πιπεριά και έχετε τρίψει την φέτα με ένα πιρούνι. Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπάτε με το σύρμα το γιαούρτι με τα αυγά και το λάδι. Προσθέτετε τα τριμμένα κολοκυθάκια, το αλεύρι, την πιπεριά, το κρεμμύδι, τα μυρωδικά, την φέτα και αλατοπιπερώνετε.
Λαδώνετε ένα πυρέξ και ρίχνετε λίγη τριμμένη φρυγανιά. Ρίχνετε το μείγμα και βάζετε λίγη ακόμη φρυγανιά για να κάνει ωραία κρούστα. Ραντίζετε με λίγο ελαιόλαδο. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 C για περίπου 1 ώρα.