Αρχική ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 23η Πανελλήνια Εμπορική Έκθεση «Ανατολική Μακεδονία-Θράκη 2015» στις 20-22 Νοεμβρίου

23η Πανελλήνια Εμπορική Έκθεση «Ανατολική Μακεδονία-Θράκη 2015» στις 20-22 Νοεμβρίου

0
23 ekthesi amth

Σκοπός η προβολή των τοπικών επιχειρήσεων και η αύξηση της επισκεψιμότητας με τη συμμετοχή και άλλων επιχειρήσεων από τις γειτονικές χώρες

Παρά τις ιδιαίτερα αντίξοες οικονομικές συνθήκες που όλοι βιώνουμε, η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης πραγματοποιεί την 23η Πανελλήνια Εμπορική Έκθεση «Ανατολική Μακεδονία – Θράκη 2015» στις 20 έως 22 Νοεμβρίου 2015 στον Εκθεσιακό χώρο στην ΒΙ.ΠΕ. Κομοτηνής. Η έκθεση διοργανώνεται σε συνεργασία με τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης-HELEXPO Α.Ε.

Ο Περιφερειάρχης κ. Γεώργιος Παυλίδης τονίζοντας τη μεγάλη σημασία της έκθεσης, δήλωσε: “Στόχος της διοργάνωσης είναι η προβολή και η στήριξη των επιχειρήσεων της Περιφέρειάς μας, αλλά ταυτόχρονα και η αύξηση της επισκεψιμότητας στον τόπο μας, με τη συμμετοχή στην Έκθεση εκτός των Ελληνικών επιχειρήσεων και άλλων σημαντικών από γειτονικές χώρες, ώστε να καθιερωθεί η Έκθεση ως ένα σπουδαίο οικονομικό γεγονός στην Περιφέρειά μας και μια ευκαιρία για Synergeia των παραγωγών του τόπου μας”.

Σχετική συνέντευξη θα δοθεί σήμερα, Τετάρτη 18-11-2015 στο κτίριο των Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης (Δημοκρατίας 1) στην Κομοτηνή.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΑΑΔΕ: Τι απαντά στους λογιστές για τα λάθη στις προσυμπληρωμένες φορολογικές δηλώσεις

Αναλυτικά η απάντηση της ΑΑΔΕ Με αφορμή ανακοίνωση λογιστών – φοροτεχνικών για τη πρ…