-1/2 φλιτζάνι κέτσαπ
-2 κουταλιές της σούπας μαύρη ζάχαρη
-1/2 φλιτζάνι νιφάδες βρώμης
-1/4 φλιτζάνι πλήρες γάλα
-2 μεγάλα αυγά, ελαφρώς χτυπημένα
-1 μικρό κρεμμύδι, τριμμένο
-2 κουταλάκια του γλυκού σάλτσα Worcestershire ή κάποια άλλη γλυκόξυνη σάλτσα
-1 κουταλάκι του γλυκού θυμάρι (αποξηραμένο)
-χοντρό αλάτι και μαύρο πιπέρι
-450γρ. μοσχαρίσιο κιμά
-230γρ. χοιρινό κιμά
– 450γρ. ντοματίνια
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 ° C. Χτυπάμε ελαφρά ¼ φλιτζάνι κέτσαπ και την καστανή ζάχαρη σε ένα μικρό μπολ. Ανακατεύουμε τη βρώμη και το γάλα σε ένα μεγάλο μπολ. Τα αφήνουμε έως ότου η βρώμη μαλακώσει, 5 λεπτά. Χτυπάμε τ αυγά, κρεμμύδι, σάλτσα Worcestershire, το θυμάρι, το υπόλοιπο ¼ φλιτζάνι κέτσαπ, ¾ κουταλάκι του γλυκού αλάτι και ½ κουταλάκι του γλυκού πιπέρι. Προσθέτουμε το βοδινό και χοιρινό κρέας και ανακατεύουμε απαλά με τα χέρια μας.
Μεταφέρουμε το κρέας σε ένα 22-30 εκατοστών ή 3 λίτρων ταψί σε μορφή 12-20 εκατοστών οβάλ σχήματος. Αλείφουμε το ρολό στην την κορυφή και τις πλευρές του με το μείγμα της κέτσαπ. Τοποθετούμε τα ντοματίνια περιμετρικά του ταψιού.
Ψήνουμε μέχρι το θερμόμετρο που έχουμε εισάγει στο κέντρο του ρολού κρέατος δείξει 73 ° C, 40 έως 50 λεπτά. Το αφήνουμε 5 λεπτά να κρυώσει πριν το τεμαχίσουμε.