-400 γραμμάρια φασόλια ξερά κόκκινα, μουλιασμένα από το βράδυ
-2 κρεμμύδια μέτρια, ψιλοκομμένα
-5-6 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
-1 πιπερίτσα τσίλι, ψιλοκομμένη
-1 κιλό κιμά βοδινό
-2 κουταλιές γλυκού κύμινο σκόνη
-1 κουταλιά σούπας ρίγανη
-2 πιπεριές πράσινες, σε κύβους
-1 κουτί ντομάτες αποφλοιωμένες
-5 κουταλιές σάλτσα ντομάτας
-2 κουταλιές σούπας ζάχαρη
-1,5 φλιτζάνι ζωμό βοδινού
-Φρέσκο κόλιαντρο, χοντροκομμένο
-Αλάτι και πιπέρι
Βάλετε τα φασόλια σε χύτρα να βράσουν. Σε άλλη κατσαρόλα βάζετε το κρεμμύδι, το σκόρδο, το τσίλι να ροδίσουν με 3-4 κουταλιές ελαιόλαδο. Προσθέστε τον κιμά και αφήνετε να βράσει. Προσθέστε το κύμινο και τη ρίγανη. Προσθέστε τις πράσινες πιπεριές, τις αποφλοιωμένες ντομάτες, τη σάλτσα, τη ζάχαρη, το ζωμό κρέατος και το κόλιαντρο. Στην ίδια κατσαρόλα προσθέστε τα βρασμένα φασόλια και αφήστε το σύνολο να σιγοβράσει για 1,5 ώρα. Βεβαιωθείτε ότι υπάρχουν υγρά και ανακατέψτε συχνά. Oταν βγάλετε σε πιάτο, προσθέστε λίγο κόλιαντρο από πάνω. Σερβίρετε με ρύζι μπασμάτι-γιασεμί.