3 τεμ ψαρονέφρι
1 κούπα τσαγιού ελαιόλαδο
4 πατάτες
500γρ κολοκυθάκια
1 πιπεριά κόκκινη
1 κρεμμύδι ξερό
2 σκελίδες σκόρδο
½ κουταλάκι του γλυκού πάπρικα
1 1/2 κουτάλι σούπας ντοματοπολτό
400 γρ ντομάτες ώριμες αποφλοιωμένες ψιλοκομμένες
1 ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
100γρ μανιτάρια στρογγυλά
100γρ μανιτάρια πλευρώτους
1 κουταλάκι του γλυκού τριμμένο θυμάρι
Αλάτι -πιπέρι
250 γρ κρέμα γάλακτος
Κόβουμε το ψαρονέφρι σε μικρότερα κομμάτια, βάζουμε το μισό ελαιόλαδο σε τηγάνι βαθύ να κάψει και τηγανίζουμε για λίγα λεπτά και από τις δύο πλευρές τα κομμάτια μέχρι να ροδίσουν. Κόβουμε σε ροδέλες τις πατάτες, τα κολοκυθάκια , την πιπεριά , το κρεμμύδι, το σκόρδο και τα μανιτάρια. Βάζουμε το υπόλοιπο ελαιόλαδο στο τηγάνι να κάψει,προσθέτουμε την πάπρικα και το πιπέρι, σοτάρουμε τα παραπάνω λαχανικά (εκτός από τα μανιτάρια), προσθέτουμε τον ντοματοπολτό , ανακατεύουμε, σβήνουμε με το κρασί, προσθέτουμε τις ντομάτες, προσθέτουμε λίγο νερό , σκεπάζουμε κι αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά να βράσουν μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέτουμε τα μανιτάρια, το αλάτι, το θυμάρι και συνεχίζουμε το βράσιμο για άλλα 15 λεπτά. Προσθέτουμε το ψαρονέφρι, ανακατεύουμε κι αφήνουμε για 7-8 λεπτά ακόμη. Τέλος προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος κι αφήνουμε να πήξει. Κλείνουμε την φωτιά, κατεβάζουμε από το μάτι και πασπαλίζουμε με το τυρί. Είναι έτοιμο να το απολαύσουμε.