-5 φέτες μπέικον ψιλοκομμένες
-800 γραμμ. κιμά μοσχαρίσιο
-1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
-500 γραμμ. σάλτσα ντομάτας με βασιλικό (έτοιμη ή σπιτική)
-½ φλιτζάνι νερό
-½ κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
-½ κουταλάκι του γλυκού ρίγανη ξερή
-αλάτι, πιπέρι
-200 γραμμ. αλεύρι
-300 γραμμ. γάλα φρέσκο
-60 γραμμ. βούτυρο μαλακωμένο
-2 μεγάλα αυγά σε θερμοκρασία δωματίου
-8 ντοματίνια κομμένα στη μέση
-1 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
-300 γραμμ. ρεγκάτο τριμμένο
Σοτάρουμε το μπέικον για λίγα λεπτά να ροδίσει. Προσθέτουμε τον κιμά και τον σοτάρουμε μέχρι να αλλάξει χρώμα. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για 5’, μέχρι να μαλακώσει. Ρίχνουμε τη σάλτσα ντομάτας, το νερό, τη ζάχαρη, τη ρίγανη και αλατοπιπερώνουμε σύμφωνα με τη γεύση μας. Ανακατεύουμε, σκεπάζουμε την κατσαρόλα και αφήνουμε τον κιμά να μαγειρευτεί για 30-40’, μέχρι να μείνει με λίγα υγρά. Εντωμεταξύ ετοιμάζουμε τη ζύμη. Βάζουμε το αλεύρι, το γάλα, το βούτυρο και τα αυγά στον κάδο του μίξερ και τα δουλεύουμε με το εργαλείο που λέγεται γάντζος. Σταματάμε τη λειτουργία του μίξερ μόλις έχουμε μια λεία, ομοιόμορφη και αρκετά ρευστή ζύμη. Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 160 βαθμούς με αέρα και κάτω αντίσταση. Αδειάζουμε τη ζύμη σε ένα μεγάλο πυρέξ και από πάνω ρίχνουμε κουταλιά-κουταλιά το μίγμα του κιμά. Σκορπίζουμε τα ντοματίνια και την πιπεριά και πασπαλίζουμε την επιφάνεια με το ρεγκάτο.
Ψήνουμε την πίτσα για 40’, μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια. Τη βγάζουμε από το φούρνο και περιμένουμε 10’ προτού σερβίρουμε.