Για το παντεσπάνι
100 γρ. φαρίνα κοσκινισμένη
-130 γρ ζάχαρη
-3 αυγά
-Άχνη ζάχαρη για πασπάλισμα
Για την γέμιση
-300 ml κρέμα γάλακτος
-1 1/2 κουτάλι της σούπας ροδόνερο
-1/2 φλιτζάνι μαρμελάδα ροδάκινο
-2 ροδάκινα ψιλοκομμένα
Για το παντεσπάνι : Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη, στη μέτρια ταχύτητα μέχρι να διπλασιαστεί σε όγκο το μείγμα και προσθέτουμε το κοσκινισμένο αλεύρι σιγά σιγά. Συνεχίζουμε να χτυπάμε να ενωθούν όλα τα υλικά μαζί καλά. Στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί σε τετράγωνο ταψί Νο 28 εκ – 32 εκ , αδειάζουμε το μείγμα ,το απλώνουμε να πάει παντού ομοιόμορφα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 10 λεπτά (ανάλογα τον φούρνο μας). Βγάζουμε από τον φούρνο, αφήνουμε να κρυώσει λίγο, πασπαλίζουμε με την ζάχαρη άχνη, στρώνουμε λαδόκολλα στον πάγκο της κουζίνας, το αναποδογυρίζουμε εκεί και ξεκινάμε να το τυλίγουμε ρολό.
Για την γέμιση: Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος και το ροδόνερο μέχρι να γίνει σαντιγί. Κρατάμε μια κούπα από την σαντιγί και την βάζουμε στο ψυγείο. Στην υπόλοιπη σαντιγί βάζουμε ψιλοκομμένα ροδάκινα. Ξεδιπλώνουμε το παντεσπάνι, αλείφουμε με τη μαρμελάδα ροδάκινο κι από πάνω απλώνουμε την σαντιγί με τα ψιλοκομμένα ροδάκινα. Τυλίγουμε ξανά σε ρολό κι απλώνουμε από πάνω την σαντιγί που διατηρήσαμε στο ψυγείο. Βάζουμε τον κορμό σε πιατέλα και γαρνίρουμε με ψιλοκομμένες φέτες ροδάκινο. Είναι έτοιμο να το απολαύσουμε ενώ διατηρείται στο ψυγείο για 4-5 μέρες.