Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Κύπελλο Ελλάδας: Βλέπει πρόκριση η Skoda Ξάνθη

Κύπελλο Ελλάδας: Βλέπει πρόκριση η Skoda Ξάνθη

0
klirosi

Κληρώθηκε στον ίδιο όμιλο με ΑΕΚ, Λάρισα και Πανελευσινιακό

Προς το παρόν η προσοχή στραμμένη στο παιχνίδι με Ολυμπιακό

Ανάμικτα συναισθήματα προκάλεσε η χθεσινή κλήρωση του κυπέλλου Ελλάδας που έφερε τη Skoda Ξάνθη αντιμέτωπη στον ίδιο όμιλο με τις ΑΕΚ, Λάρισα και Πανελευσινιακό.

Όπως ανέφερε η προκήρυξη του θεσμού, κάθε όμιλος από τους οκτώ απαρτίζονται από δύο ομάδες της Super League και δύο της Β’ Εθνικής (Football League), με την ξανθιώτικη ομάδα να βρίσκει μπροστά της την ΑΕΚ από την ίδια κατηγορία και τις Λάρισα, Πανελευσινιακό από την κατώτερη κατηγορία. Επίσης, βάσει προκήρυξης οι τέσσερις ομάδες του ομίλου θα αναμετρηθούν από μία φορά, με τις δύο ομάδες της Super League να έχουν ένα εντός και δύο εκτός παιχνίδια και αντίστοιχα οι δύο ομάδες της Football League θα παίξουν δύο φορές εντός έδρας και από μία εκτός.

Έτσι στην παρούσα φάση της διοργάνωσης, στην 1η αγωνιστική του ομίλου η Skoda Ξάνθη θα υποδεχθεί την ΑΕΚ (στο τριήμερο 27-29 Οκτωβρίου – οι ακριβείς ημερομηνίες θα οριστούν στη συνέχεια), τη 2η αγωνιστική θα ταξιδέψει στη Λάρισα για την αναμέτρηση με την ΑΕΛ (01-03 Δεκεμβρίου) και στην 3η αγωνιστική θα παίξει ξανά εκτός με τον Πανελευσινιακό (15-17 Δεκεμβρίου).

Ανάλογα με τα αποτελέσματα, οι δύο πρώτες ομάδες της τελικής βαθμολογίας του ομίλου θα προκριθούν στη συνέχεια στους «16» του κυπέλλου κι έπειτα θα γίνει νέα κλήρωση απ’ όπου θα προκύψουν τα ζευγάρια.

Η ξανθιώτικη ομάδα που μετά την περσινή παρουσία στον τελικό της διοργάνωσης φέτος έχει θέσει ως στόχο μία αντίστοιχη πορεία, οι πρώτες εκτιμήσεις δείχνουν ότι μπορεί να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση καθώς μπορεί η ΑΕΚ να είναι αρκετά ισχυρή, όμως μόλις πριν λίγο καιρό πήρε εύκολα την ισοπαλία (0-0) στα Πηγάδια, η ΑΕΛ προσπαθεί ακόμη να οργανωθεί μέσα σε μία δύσκολη περίοδο που περνάει, ενώ ο Πανελευσινιακός αν και έχει κάνει κάποιες προσθήκες για την ενίσχυση του βρίσκεται σε χαμηλότερο επίπεδο από την Ξάνθη.

Γεγονός είναι ότι μία σοβαρή Skoda Ξάνθη εάν δείξει το καλό της πρόσωπο μπορεί να πάρει αποτέλεσμα και στα τρία παιχνίδια, κάτι που θα συνοδευθεί – εκτός απροόπτου – με την πρόκριση.

Αναλυτικά οι όμιλοι του κυπέλλου Ελλάδας:

1ος όμιλος: ΠΑΣ Γιάννινα, Ηρακλής, Αχαρναϊκός, Αναγέννηση Καρδίτσας.

2ος όμιλος: Παναιτωλικός, Πανιώνιος, Εργοτέλης, Ζάκυνθος.

3ος όμιλος: Π.Α.Ο.Κ., Πανθρακικός, Χανιά, Ολυμπιακός Βόλου.

4ος όμιλος: Παναθηναϊκός, Λεβαδειακός, Παναχαϊκή, Κέρκυρα.

5ος όμιλος: Ολυμπιακός, Πλατανιάς, Παναιγιάλειος, Απόλλων Σμύρνης.

6ος όμιλος: Ατρόμητος Αθ., Βέροια, Λαμία, Καλλιθέα.

7ος όμιλος: Skoda Ξάνθη, Α.Ε.Κ., ΑΕ Λάρισα, Πανελευσινιακός.

8ος όμιλος: Αστέρας Τρίπολης, Καλλονή, Κισσαμικός, Πανσερραϊκός.

Η πρώτη αγωνιστική είναι προγραμματισμένη για τις 27,28 και 29 Οκτωβρίου. Η δεύτερη για τις 1,2 και 3 Δεκεμβρίου. Η τρίτη για τις 15, 16 και 17 Δεκεμβρίου.

 

Η προσοχή στραμμένη στον Ολυμπιακό

 

Μπορεί η κλήρωση του κυπέλλου να έγινε χθες, όμως καθώς το πρώτο ματς για τη διοργάνωση με την ΑΕΚ αργεί (τέλη Οκτωβρίου), άπαντες στη Skoda Ξάνθη έχουν στραμμένη την προσοχή τους στο επερχόμενο παιχνίδι για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League κόντρα στον Ολυμπιακό.

Η προετοιμασία της ξανθιώτικης ομάδας συνεχίστηκε χθες και μάλιστα σε υψηλούς ρυθμούς, καθώς το πρόγραμμα περιλάμβανε διπλή προπόνηση (πρωί – απόγευμα). Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δούλεψε με τους παίκτες σε θέματα τακτικής και κυκλοφορίας της μπάλας ενώ υπήρξε δίτερμα και ασκήσεις στα τελειώματα φάσεων.

Προβλήματα δεν υπάρχουν λόγω τραυματισμών ή τιμωρίας με κάρτες κι έτσι ο Ρουμάνος τεχνικός θα έχει στη διάθεση του όλους τους παίκτες ώστε να επιλέξει τους πιο «ετοιμοπόλεμους» για την αρχική 11άδα.

Εν τω μεταξύ η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη ανακοίνωσε τις τιμές των μεμονωμένων εισιτηρίων για τον αγώνα της ερχόμενης Τρίτης με τους «ερυθρόλευκους», που τιμώνται στα 20 και 25 Ευρώ για τους φιλοξενούμενους (Θύρα Δ), και στα 25 Ευρώ για τους γηπεδούχους (Θύρα Α).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ξανθιώτικης ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη, ενόψει του αγώνα Πρωταθλήματος, Skoda Ξάνθη – Ολυμπιακός, την Τρίτη 22/09/2015 και ώρα 20.30, ενημερώνει το φίλαθλο κοινό, ότι εκτός από τη διάθεση των εισιτηρίων μέσω internet, ξεκινάει η προπώληση των εισιτηρίων και από τα γραφεία της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη.

Η προπώληση θα γίνει ως εξής:

Από την Πέμπτη 17/09/2015 έως και τη Δευτέρα 21/09/2015,

από τις 10.00 – 18.00 και την Τρίτη 22/09/2015 από τις 10.00 – 16.00.

Για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού πώληση για τη Θύρα Δ, τιμή εισιτηρίου 20 Ευρώ.

Θύρα Γ1 τιμή εισιτηρίου 25 Ευρώ (χωρίς διακριτικά της ομάδας του Ολυμπιακού π.χ. κασκόλ, μπλούζες κ.τ.λ.).

Για τους φιλάθλους της Ξάνθης πώληση για τη Θύρα Α, τιμή εισιτηρίου 25 Ευρώ.

Στα παραπάνω μεμονωμένα εισιτήρια δεν υπάρχει η κατηγορία των παιδικών εισιτηρίων.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση του εισιτηρίου είναι η προσκόμιση της Αστυνομικής Ταυτότητας και το ΑΜΚΑ».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Πήρε βαθμό στη Χρυσούπολη το Άβατο – Ήττα για τον Πετεινό

Αποτελέσματα και βαθμολογία της 32ης αγωνιστικής Ο Άρης Αβάτου πήρε πολύτιμο βαθμό ισοπαλί…