Αρχική ΣΥΝΤΑΓΕΣ Ηπειρώτικη κολοκυθόπιτα άνευ φύλλου

Ηπειρώτικη κολοκυθόπιτα άνευ φύλλου

0
kolokithopita-gimni

3 νεροπότηρα τριμμένο και καλά στυμμένο κολοκύθι

2 νεροπότηρα περίπου φέτα τριμμένη

λίγο δυόσμο

λίγο πιπέρι

1 νεροπότηρο γάλα

1 νεροπότηρο αλεύρι up

1/2 νεροπότηρο λάδι

4 αυγά

Τα ανακατεύουμε όλα μαζί και τα ρίχνουμε σε ένα αλευροβουτυρωμένο ταψί (όχι πολύ μεγάλο) και ψήνουμε σε μέτριο φούρνο (170-180 περίπου) μέχρι να ροδίσει (30-40 λεπτά περίπου).

Αλατίστε κολοκυθάκια ανάλογα με την ποσότητα τυριού που θα βάλετε, ανάλογα με τα γούστα σας. Μαζί με τα κολοκυθάκια μπορείτε να τρίψετε και καρότα ενώ χρειάζεται προσοχή με το γάλα, πρέπει να μπει στο τέλος και σταδιακά για να μη σφίξει υπερβολικά το μείγμα, ούτε να είναι πολύ υγρό.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Μεθυσμένα καλαμαράκια

1½ κιλό  καλαμαράκια, καθαρισμένα και  πλυμένα 1 ½ φλιτζάνι  ρύζι τύπου Αμερικής 1 κρεμμύδ…