-Μελιτζάνες φλάσκες 2 μεγάλες κομμένες ροδέλες
-Πατάτες 2 μεγάλες κομμένες ροδέλες
-Κολοκύθια 2 μεγάλα κομμένα ροδέλες
-Πιπεριές κέρατο 4 κομμένες ροδέλες
-Κρεμμύδια 2 κομμένα σε ροδέλες
-Μπάμιες 200 γρ καθαρισμένες
-Ντομάτες 4 κομμένες ροδέλες
-Κεφαλογραβιέρα 200 γρ τριμμένη
-Ελαιόλαδο 2 κουταλιές σούπας
-Αλάτι – πιπέρι
-Αλεύρι για όλες τις χρήσεις για το τηγάνισμα
-Καλαμποκέλαιο για το τηγάνισμα
ÂÂ Καθαρίζουμε και πλένουμε τα λαχανικά, τα αλευρώνουμε λίγο και τα τηγανίζουμε ελαφρώς στο καλαμποκέλαιο που βάλαμε να κάψει σε τηγάνι (εκτός από τις ντομάτες). Τα τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί να αφήσουν το περιττό λάδι. Λαδώνουμε ένα πυρίμαχο σκεύος, στρώνουμε με σειρά τα λαχανικά, μας ενδιάμεσα βάζουμε τις φέτες ντομάτας και κεφαλογραβιέρα τριμμένη και τέλος πασπαλίζουμε με κεφαλογραβιέρα και περιχύνουμε με λίγο ελαιόλαδο. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 40 – 45 λεπτά κι αφήνουμε λίγο να κρυώσει. Αν θέλουμε μπορούμε να προσθέσουμε και τυρί φέτα.