Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα «Χειρόφρενο» του ΚΤΕΛ στα δρομολόγια της παραλίας

«Χειρόφρενο» του ΚΤΕΛ στα δρομολόγια της παραλίας

0
ktel xanthis

Λόγω έλλειψης κοινού! Κανονικά γίνονται τα υπόλοιπα εντός και εκτός νομού

Έχουμε απόθεμα καυσίμων για ένα μήνα, διαβεβαιώνει ό πρόεδρος του ΚΤΕΛ Ξάνθης. Κανονικά γίνονται οι εκτελωνισμοί στο τελωνείο Ξάνθης

Καλοί «νοικοκύρηδες» αποδεικνύονται στο ΚΤΕΛ Ξάνθης καθώς είχαν κάνει τα κουμάντα τους σε καύσιμα με τις δύο δεξαμενές που έχουν και προς το παρόν δεν χρειάστηκε να κάνουν περιορισμούς στα συνήθη δρομολόγια εντός και εκτός νόμου. Ωστόσο κάνουν οικονομία στα έκτακτα δρομολόγια στην παραλιακή ζώνη τα οποία παρότι ανακοινώθηκαν δεν έχουν ξεκινήσει λόγω έλλειψης κοινού με προορισμό στις παραλίες του νομού μας!

Κανονικά όλα τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ εντός και εκτός νομού πλην των θερινών

Το κλείσιμο των τραπεζών έχει αντίκτυπο και στην λειτουργία του ΚΤΕΛ Ξάνθης στο σκέλος της προμήθειας καυσίμων καθώς οι εταιρείες – προμηθευτές ζητούν μετρητά αλλά και έχει παρατηθεί καθυστέρηση στους εκτελωνισμούς στα τελωνεία. Ωστόσο όπως αναφέρει ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Ξάνθης κ. Θέμης Γεωργιάδης προς το παρόν δεν έχει γίνει καμιά περικοπή στα δρομολόγια επειδή το ΚΤΕΛ Ξάνθης έχει απόθεμα σε καύσιμα: «Χρειαζόμαστε 120.000 λίτρα πετρέλαιο τον μήνα κι έχουμε 2 δεξαμενές των 70.000 λίτρων Είμαστε καλυμμένοι για όλο τον μήνα ενώ μόλις προχθές κάναμε ανεφοδιασμό με βυτίο. Έτσι προς το παρόν λειτουργούμε κανονικά και δεν έχουμε κάνει περικοπές στα δρομολόγια εκτός και εντός νομού. Ωστόσο υπάρχει πρόβλημα με τους προμηθευτές που μας ζητούν μετρητά και με τους εκτελωνισμούς στα τελωνεία. Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση με τις τράπεζες αλλά και γενικότερα σίγουρα θα αντιμετωπίσουμε πρόβλημα και θα πάρουμε τα μέτρα μας μειώνοντας τα δρομολόγια», τονίζει ο κ. Γεωργιάδης.

Κανονικά γίνονται οι εκτελωνισμοί στο τελωνείο Ξάνθης

Η αναφορά του κ. Γεωργιαδη στα προβλήματα εκτελωνισμού καυσίμων μας οδήγησε στο Τελωνείο Ξάνθης, όπου όμως μας διαβεβαίωσε η Διευθύντρια του Τελωνείου Ξάνθης ότι οι εκτελωνισμοί γίνονται κανονικά είτε με κατάθεση μετρητών είτε ηλεκτρονικά.

Κόπηκαν τα μπάνια του λαού

Η κατάσταση όπως φαίνεται έχει επηρεάσει τόσο την ψυχολογία των Ξανθιωτών και σε συνδυασμό με τον καιρό βέβαια που είναι άστατος και βροχερός όλη την εβδομάδα έχει αναστείλει το πρόγραμμα των γραμμών για την παραλιακή ζώνη του νομού λόγω έλλειψης κοινού: «Ο κόσμος είναι κουμπωμένος. Απ’ την μια ο καιρός απ’ την άλλη τα 60 ευρώ στις τράπεζες και όλη αυτή η ανησυχία δεν έχει καλή ψυχολογία αλλά και λεφτά για να πάει για μπάνιο… Έτσι ενώ ανακοινώσαμε δρομολόγια για τις παραλίες δεν τα κάνουμε γιατί δεν έχει κόσμο και δεν θέλουμε να καίμε τζάμπα καύσιμα», σημειώνει ο κ. Γεωργιάδης.

Μαριάννα Ξανθοπούλου
mxanthopoulou@empros.gr
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Έμφυλη βία δίχως τέλος σε Ελλάδα και Ευρώπη

Γράφει η Φωτεινή Οικονομοπούλου, απόφοιτη Τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων του Παντείου Παν…