Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο «Ματιές» από Τουρκία για Γούτα;

«Ματιές» από Τουρκία για Γούτα;

0
goutas 1

Η παρουσία του Φερέιρα στον πάγκο της Φενέρμπαχτσέ βάζει στο «κάδρο» τον αμυντικό της Ξάνθης

Τα τυπικά για την απόκτηση Τσενάμο – αποχωρούν οριστικά οι Κλέιτον, Ομπόντο

Στο δεδομένο ενδιαφέρον του Άγιαξ για τον Δημήτρη Γούτα αλλά και γερμανικών ομάδων όπως της Βέρντερ Βρέμης αλλά και της Στουτγκάρδης που έχει προστεθεί τις τελευταίες ημέρες, όπως και της γαλλικής Λιλ και της βελγικής Άντερλεχτ, έχουμε τις τελευταίες ώρες και ένα εντονότατο… «φλερτ» από την Τουρκία…

Δημοσίευμα του thrakisports.gr ανέφερε χθες ότι στο πλαίσιο του… πλειστηριασμού στον οποίο φέρεται να έχει βγάλει τον παίκτη η ομάδα της Skoda Ξάνθη, τις τελευταίες ώρες παρατηρείται εντονότατη κινητικότητα από μεγάλη τουρκική ομάδα που έχει εκφράσει την πρόθεση να εντάξει τον παίκτη στο δυναμικό της.

Όπως έχει αναφερθεί και σε προηγούμενο ρεπορτάζ, στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο η αξία του παίκτη έχει φτάσει πλέον σε επταψήφιο νούμερο ευρώ και ο Χρήστος Πανόπουλος ως καλός πωλητής, θέλει να εκμεταλλευτεί την χρηματιστηριακή αξία του παίκτη επιμένοντας να λάβει ένα ποσό ακόμα γύρω στο εκατομμύριο για να παραχωρήσει τα δικαιώματά του.

Δεν έχει διαρρεύσει ποια ομάδα από την Τουρκία έχει εκφράσει ενδιαφέρον για τον Γούτα. Γεγονός είναι πάντως ότι αρκετές τουρκικές ομάδες έχουν στρέψει τα σκάνερ τους στην ελληνική αγορά, ψάχνοντας για ευκαιρίες.

Αν και δεν έχει προκύψει κάτι επίσημο οι «ψίθυροι» αναφέρουν ότι η παρουσία του Βίτορ Περέιρα στη Φενέρμπαχτσέ αποτελεί από μόνη της λόγο για να γίνει μία διερευνητική επαφή από τον τουρκικό σύλλογο για τον παίκτη.

Ο Βίτορ Φερέιρα εξάλλου που μέχρι πρότινος ήταν προπονητής του Ολυμπιακού, είχε κατασκοπεύσει πολλές φορές, ακόμα και δια της παρουσίας του στην Ξάνθη, τον Γούτα. Είναι δεδομένη η εκτίμησή του και είχε εισηγηθεί την απόκτησή του όταν ήταν ακόμη στον Ολυμπιακό.

Μάλιστα, είχε γραφτεί ότι ο Γούτας έχει κλείσει στον Ολυμπιακό, σε περίπτωση που δεν βρεθεί καλύτερη προσφορά από το εξωτερικό για να πάει. Λέτε τώρα που αποτελεί και τυπικά παρελθόν από τον Ολυμπιακό και έκλεισε στην Φενερμπαχτσέ, να έχει εισηγηθεί την απόκτησή του από την Skoda Ξάνθη; Όπως και να έχει το επόμενο διάστημα είναι πιθανό να αρχίσουν να καταφθάνουν και οι επίσημες προτάσεις στα γραφεία της ξανθιώτικης ΠΑΕ από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον 21χρονο αμυντικό

Τα τυπικά για Τσενάμο

Τα τυπικά έχουν απομείνει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Λουΐτζι Τσέναμο στη Skoda Ξάνθη.

Ο Ιταλός τερματοφύλακας ολοκλήρωσε τις συζητήσεις με τον Ατρόμητο για την αποχώρησή του, αφού είχε συμβόλαιό για ακόμη έναν χρόνο με τον σύλλογο του Περιστερίου. Έτσι δεν αποκλείεται ακόμη και σήμερα να ανακοινωθεί η λύση της συνεργασίας του με τους «κυανόλευκους» και στη συνέχεια να προκύψει εκείνη της ξανθιώτικης ομάδας, έτσι ώστε να αποτελέσει τη 2η μεταγραφή, μετά τον Τόμισλαβ Τόμιτς.

Αποχωρούν οριστικά οι Κλέιτον – Ομπόντο

Τους αντικαταστάτες των Κλέιτον και Ομπόντο έχουν ήδη αρχίσει να αναζητούν οι ιθύνοντες της Skoda Ξάνθη καθώς οι δύο ποδοσφαιριστές όπως όλα δείχνουν δεν θα ανανεώσουν οριστικά τα συμβόλαια τους με την ξανθιώτικη ομάδα. Έτσι ο Ράζβαν Λουτσέσκου σε συνεννόηση με την διοίκηση θα ψάξουν για τους αντικαταστάτες τους ενώ ανοιχτό είναι το θέμα του Παπάζογλου ο οποίος εμφανίζεται θετικός στην επέκταση του συμβολαίου του.

Δημήτρης Καλτέκης
dkaltekis@empros.gr
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ρεπό του Παύλου Μελά Κουτσού στην 3η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου

Τα αποτελέσματα και η διαμόρφωση της βαθμολογίας Ολοκληρώθηκε το Σάββατο η 3η αγωνιστική τ…