Αρχική ΣΥΝΤΑΓΕΣ Κεμπάπ στη γάστρα

Κεμπάπ στη γάστρα

0
kebap-gastra

1 κιλό κρέας χοιρινό ή αρνίσιο κομμένο σε μεγάλα κομμάτια

4-5 τομάτες

4-5 κρεμμύδια ξερά

4-5 πιπεριές για γέμισμα

μισό λεμόνι

3 κουταλιές σούπας μουστάρδα

1/2 κούπας ελαιόλαδο

αλάτι

μαύρο πιπέρι

κόκκινο πιπέρι

κύμινο

μοσχοκάρυδο

Πλένουμε καλά το κρέας και το βάζουμε στη γάστρα. Καθαρίζουμε τα κρεμμύδια, και τις πιπεριές. τα πλένουμε πολύ καλά. Κόβουμε σε φέτες, πάχους ενός εκατοστού περίπου, τα κρεμμύδια, τις πιπεριές και τις τομάτες και τα ρίχνουμε στη γάστρα με το κρέας. Σε ένα σέϊκερ ρίχνουμε το λάδι, τη μουστάρδα, το λεμόνι και όλα τα υπόλοιπα μπαχαρικά. τα χτυπάμε στο μίξερ για 4-5′. Ρίχνουμε το μείγμα στη γάστρα με το κρέας και ανακατεύουμε πολύ καλά για να πάει παντού.

Σε αυτό το σημείο είναι έτοιμο για το φούρνο. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 2 ώρες περίπου, μέχρι να κοκκινίσει και να πιει όλο το ζουμί του. Δεν βάζουμε καθόλου νερό γιατί βγάζουν τα λαχανικά που βάλαμε στο φαγητό.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ρολό κιμά γεμιστό με μανιτάρια, σε σάλτσα μανιταριών

-900 γρ. ανάμικτο μοσχαρίσιο και χοιρινό κιμά -225 γρ. μανιτάρια φρέσκα, ψιλοκομμένα -225 …