Αρχική ΣΥΝΤΑΓΕΣ Μπισκότα σφολιάτας με αμύγδαλα

Μπισκότα σφολιάτας με αμύγδαλα

0
sfoliatiniaamygdalo2

-1 φύλλο σφολιάτας

-1 ασπράδι αυγού χτυπημένο

-μισή με 1 κούπα αμύγδαλα φιλέ

-ζάχαρη

Ανοίγουμε το φύλλο σφολιάτας πάνω σε λαδόκολλα που έχουμε βάλει στο ταψί του φούρνου και αλείφουμε με το ασπράδι του αυγού. Ραντίζουμε σε όλη την επιφάνεια της σφολιάτας αμύγδαλο. Στη συνέχεια ρίχνουμε με ένα κουτάλι αρκετή ζάχαρη. Κόβουμε με τον κόφτη πίτσας ή μαχαίρι τη σφολιάτας οριζόντια και κάθετα σε κομμάτια μικρά ή μεγάλα ανάλογα πώς τα θέλουμε. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 β. μέχρι να ροδίσουν περίπου 10 λεπτά.

Μπορούμε όταν κρυώσουν τα μπισκοτάκια μας να τα ραντίσουμε με αραιωμένη μερέντα. Επίσης μπορούμε να ενώσουμε 2 μπισκοτάκια βάζοντας ανάμεσα μερέντα.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Μεθυσμένα καλαμαράκια

1½ κιλό  καλαμαράκια, καθαρισμένα και  πλυμένα 1 ½ φλιτζάνι  ρύζι τύπου Αμερικής 1 κρεμμύδ…