-400 γραμμάρια κοτόπουλο ψητό (ό,τι σας έχει απομείνει)
-200 γραμμάρια μακαρόνια βίδες πολύχρωμες
-2 τομάτες
-Κόκκινη πιπεριά
-Πράσινη πιπεριά
-Φρέσκο κρεμμυδάκι
-Κρεμμύδι κανονικό, μικρότερα
-50 γραμμάρια μαύρες ελιές, χωρίς κουκούτσι
-4 κουταλιές ελαιόλαδο
-3 κουταλιές ξύδι μπαλσάμικο
-Αλάτι και πιπέρι
Βράστε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό, πραγματικά al dente, στραγγίστε και αφήστε να κρυώσουν. Κόψτε το ψητό κοτόπουλο σε κύβους, μικρούς, πλύντε τις τομάτες, βγάλτε τα πολλά σποράκια και κόψτε κυβάκια. Κόψτε κυβάκια και τις πιπεριές. Ψιλοκόψτε το κρεμμύδι, το φρέσκο κρεμμυδάκι και σε φετούλες τις ελιές. Βάλτε τα όλα μαζί σε ένα βαθύ μπολ. Προσθέστε το ελαιόλαδο, το ξύδι, αλατίστε και βάλτε μπόλικο πιπέρι. Αφήστε τη σαλάτα μισή ώρα στο ψυγείο για να δέσουν τα υλικά.