Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα Επιτέθηκαν σε οδηγό ταξί μέσα στο Δροσερό

Επιτέθηκαν σε οδηγό ταξί μέσα στο Δροσερό

0
taxispasimo

Ο οδηγός περίμενε την επιβάτιδα που παρέλαβε από την πόλη για να του φέρει το αντίτιμο και αντ’ αυτού εμφανίστηκαν τέσσερις άνδρες που του έσπασαν το παρμπρίζ

Ανησυχητικές διαστάσεις λαμβάνει η εγκληματικότητα που αναπτύσσεται στο συνοικισμό του Δροσερού. Θύμα επίθεσης έπεσε οδηγός ταξί από την Ξάνθη το απόγευμα της Παρασκευής, ο οποίος παρέλαβε γυναίκα από την πιάτσα της Μιαούλημε σκοπό να τη μεταφέρει στο Δροσερό. Η επιβάτης υπέδειξε στον οδηγό τη διαδρομή, μέσω Εθνικής οδού Ξάνθης-Κομοτηνής (ΜΕΤΡΟ). Κατά την άφιξη στον προορισμό της ζήτησε από τον οδηγό να την περιμένει με την πρόφαση ότι θα επέστρεφε για να του πληρώσει το αντίτιμο της διαδρομής. Στα επόμενα λεπτά, αντί της γυναίκας, εμφανίστηκαν 4 άτομα τα οποία πετώντας πέτρες προκάλεσαν ζημιές στο παρμπρίζ και στη λαμαρίνα του αυτοκινήτου.

Οι οδηγοί ΤΑΞΙ μετά και το νέο περιστατικό, αισθάνονται αβοήθητοι, νοιώθουν φόβο για την σωματική τους ακεραιότητα και ζητούν καλύτερη αστυνόμευση στην περιοχή, με ανακοίνωση που ανάρτησαν στην ιστοσελίδα του συνεταιρισμου ραδιοταξί Eurotaxi.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε δύο διακινητές επί της επαρχιακής οδού Ροδόπης

Οι άντρες επέβαιναν σε ΙΧ , το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος, ενώ ο οδη…