Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα 6χρονος παρασύρθηκε από δίκυκλο μέσα στην πόλη

6χρονος παρασύρθηκε από δίκυκλο μέσα στην πόλη

0
kadoi karaoli2

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο – Φέρει μόνο εκδορές – Το ατύχημα συνέβη στην οδό Μ. Καραολή- Συνοδευόταν από την μητέρα του

Πολλά ατυχήματα στην Μ. Καραολή – Επιβάλλεται η λήψη μέτρων

Ένα ατύχημα συνέβη χτες το μεσημέρι στην οδό Μ. Καραολή με θύμα ένα 6χρονο αγοράκι.

Το παιδί το οποίο συνοδευόταν από την μητέρα του στην προσπάθειά τους να διασχίσουν το δρόμο και να περάσουν απέναντι παρασύρθηκε από δίκυκλη μοτοσυκλέτα.

Ο μοτοσικλετιστής σταμάτησε προσφέροντας τη βοήθειά του . Κλήθηκε η αστυνομία και το ΕΚΑΒ και το παιδί που διατηρούσε τις αισθήσεις του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο συνοδευόμενο από την μητέρα του, τον μοτοσικλετιστή και τον αξιωματικό υπηρεσίας της Αστυνομίας. Του έγινα όλες οι απαραίτητες εξετάσεις και σύμφωνα με πληροφορίες μας το παιδί δεν φέρει τραύματα παρά μόνο ελαφρές εκδορές. Η αστυνομία διερευνά τα αίτια του ατυχήματος που ευτυχώς δεν είχε σοβαρές συνέπειες για το παιδί.

Πολλά ατυχήματα στην Μ. Καραολή – Επιβάλλεται η λήψη μέτρων

Να επισημάνουμε ότι στην οδό Μ. Καραολή έχουν σημειωθεί πολλά ατυχήματα με παράσυρση πεζών και το «Ε» έχει αναφερθεί σε ρεπορτάζ του στις 22/12/2014 με τίτλο: 4 ατυχήματα σε 1,5 μήνα στην Μ. Καραολή. Στο ρεπορτάζ επισημαίνονταν ότι πεζοί παρασύρονται από οχήματα στην προσπάθειά τους να διασχίσουν τον δρόμο και ότι οι κάδοι στην διάβαση μειώνουν την ορατότητα των πεζών. Να σημειώσουμε ότι η οδός μετά τη διαπλάτυνσή της έχει γίνει ταχείας κυκλοφορίας όμως το όριο ταχύτητας είναι 30 χιλ/ώρα και υπάρχουν και τρία φανάρια από την αρχή της στην συμβολή με την Θερμοπυλών στο τέλος της στην πλατεία Μπαλτατζή. Οι καταστηματάρχες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή είχαν εκφράσει την ανησυχία τους και ζητούσαν από τον δήμο να λάβει μέτρα. Το «Ε» είχε απευθυνθεί στον αντιδήμαρχο Τεχνικών υπηρεσιών κ. Μανώλη Τσέπελη ο οποίος και ανέθεσε στην τεχνική υπηρεσία να εξετάσει το θέμα και να υποδείξει ποιες παρεμβάσεις απατούνται (π.χ. μεταφορά των κάδων) ώστε να αποσοβηθεί ο κίνδυνος για νέα ατυχήματα. Μόνο που προς στιγμή έγινε νέο ατύχημα και παρέμβαση ακόμη δεν έγινε…

Μαριάννα Ξανθοπούλου
mxanthopoulou@emrpos.gr
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Τροχαίο με διακινητή στο Σέλερο με αποτέλεσμα τον τραυματισμό έξι ατόμων

Το όχημα ήταν δηλωμένο για κλοπή σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης Συνελήφθη το μεση…