Αρχική ΣΥΝΤΑΓΕΣ Πέρκα φιλέτο στο φούρνο

Πέρκα φιλέτο στο φούρνο

0
perka-fileto

3,4 μερίδες φιλέτο πέρκας φρέσκο ή κατεψυγμένο

Αλάτι, πιπέρι

κουρκουμά

κόλιανδρο (σκόνη)

1,2 δαφνόφυλλα

φρέσκια ρίγανη

χυμός 1/2 λεμονιού

πιπεριές κόκκινες και πράσινες(κομμένες σε ροδέλες)

ντομάτα (κομμένη σε λεπτές φέτες-εγκάρσια)

λίγο λάδι

Πλένουμε καλά το ψάρι και το σκουπίζουμε με χαρτί κουζίνας καλά, να φύγουν τα νερά.

Σε ένα ταψί, στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί ψησίματος και τοποθετούμε το ψάρι. Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, κουρκουμά, κόλιανδρο(να πάνε σε όλο το ψάρι, πάνω κάτω) τη δάφνη και τη φρέσκια ρίγανη (αν υπάρχει, αν όχι ξέρη),ραντίζουμε με το χυμό 1/2λεμονιου.Κόβουμε τις πιπεριές και τις ντομάτες σε ροδέλες και τις τοποθετούμε πάνω από το ψάρι, ρίχνουμε ξανά λίγο αλάτι, πιπέρι, κουρκουμά, κόλιανδρο και λίγο λάδι. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 45′-50´.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ταχινομπουρεκάκια Μακεδονίας

-½ κιλό φύλλο κρούστας -1/2 φλιτζάνι σησαμέλαιο -σουσάμι Για τη γέμιση -175 γρ. ταχίνι -½ …