Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Όσα πήρε ο άνεμος…

Όσα πήρε ο άνεμος…

0
pesmeno dentro

Ρίψη δέντρου στο στρατιωτικό νοσοκομείο πάνω σε στύλο της ΔΕΗ. Κοπηκε το ρεύμα για μισή ώρα

Έπεσε φωτιστικό από κολώνα φωτισμού στην Χρύσα – «Ιπτάμενοι» κάδοι, τέντες ταχυδρομικά κουτιά

«Μας πήραν και μας σήκωσαν» χθες οι ισχυροί αέρηδες που έπνεαν στην πόλη. Έριξε δέντρα και κλαδιά, έσπασε φωτιστικά από φωτοστήλες του δήμου, αναποδογύρισε κάδους, έσπασε τέντες, ενώ οι αδύνατοι δημότες κινδύνευαν να γίνουν …ιπτάμενοι!

Ρήψη δέντρου στο στρατιωτικό νοσοκομείο πάνω σε στύλο της ΔΕΗ

Για μισή ώρα ήταν κομμένο το ρεύμα στην ευρύτερη περιοχή των οδών Μεσολογγίου και Λευκού Πύργου και χωρίς σταθερά τηλέφωνα έμεινε η Π. Ε. Ξάνθης λόγω της διακοπής. Η αιτία ήταν η ρήψη ενός δέντρου από τον δυνατό αέρα στο Στρατιωτικό νοσοκομείο πάνω σε στύλο της ΔΕΗ. Αυτό προκάλεσε βραχυκύκλωμα και διακοπή του ρεύματος σ’ όλο το δίκτυο. Άμεση ήταν η κινητοποίηση της Πυροσβεστική, συνεργεία της οποίας αποκατέστησαν τη βλάβη σε μισή ώρα. Στο σημείο μετέβη και κλιμάκιο των Τεχνικών υπηρεσιών του δήμου που απομάκρυνε το δέντρο. Επίσης για προληπτικούς λόγους το συνεργείο του δήμου κλάδεψε τα δέντρα του Κολυμβητηρίου προκειμένου να αποφευχθούν ρήψεις κλαδιών και δέντρων.

Έπεσε φωτιστικό από κολώνα φωτισμού στην Χρύσα

Ο δυνατός αέρας έριξε και έσπασε το φωτιστικό από κολώνα φωτισμού του δήμου στην Χρύσα. Το συνεργείο των τεχνικών υπηρεσιών το απομάκρυνε προς αποφυγή ατυχήματος. Επίσης κάδος έπεσε πάνω σε αυτοκίνητο στην περιοχή της Λεοναρδοπούλου (πάροδος Απόλλωνος) και ταχυδρομικό κουτί έπεσε στο πεζοδρόμιο στο 3ο Γυμνάσιο. Επίσης αρκετές τέντες έγιναν φύλλο και φτερό ή τις έψαχναν όσοι δεν προνόησαν να τις μαζέψουν.

Επί ποδός βρισκόταν όλοι μέρα χθες η Πολιτική Προστασία του δήμου με επικεφαλής τον Μανώλη Τσέπελη και σε συνεργασία με την Πυροσβεστική και την Τροχαία προσπαθούσαν να αποκαταστήσουν όσα ..έπαιρνε ο άνεμος!

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Εκδήλωση με θέμα τη βία στα σχολεία από την ΕΛΜΕ Ξάνθης και τον Διδασκαλικό Σύλλογο Ξάνθης

Θα πραγματοποιηθεί στον Πολυχώρο Τέχνης και Σκέψης «Οικία Μάνου Χατζιδάκι» σήμερα το απόγε…