-4 στήθη κοτόπουλου χωρίς πέτσα και κόκκαλα
-230γρ. φρέσκια μοτσαρέλα, κομμένη σε 8 φέτες
-1 βάζο κόκκινες ψητές πιπεριές, κομμένες λωρίδες
-1 ματσάκι βασιλικό, ολόκληρα φύλλα
-1/4 φλιτζανιού φρέσκια τριμμένη παρμεζάνα
-1 κουταλιά της σούπας θυμάρι, βασιλικό, δεντρολίβανο, ρίγανη κλπ.
-αλάτι και πιπέρι
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C. Λαδώνουμε ένα μεγάλο ταψί. Κόβουμε τα στήθη κοτόπουλου στην μέση κατά μήκος σταματώντας μισό εκατοστό πριν τα χωρίσουμε τελείως. Τοποθετούμε το στήθος κοτόπουλου ανοιχτό μέσα στο ταψί. Πασπαλίζουμε τις εκτεθειμένες του στήθους πλευρές με το 1/2 μείγμα μυρωδικών, το αλάτι και το πιπέρι. Βάζουμε μία ψητή πιπεριά, βασιλικό και 1 φέτα μοτσαρέλα στην κάτω πλευρά του κοτόπουλου. Διπλώνουμε από πάνω το άλλο μισό του στήθους. Πασπαλίζουμε με το υπόλοιπο μείγμα μυρωδικών.
Ψήνουμε το κοτόπουλο για 30-40 λεπτά. Το βγάζουμε από τον φούρνο και ανάβουμε το γκριλ σε υψηλή θερμοκρασία. Απλώνουμε πάνω από το κοτόπουλο την υπόλοιπη μοτσαρέλα σε φέτες και πασπαλίζουμε με παρμεζάνα. Ψήνουμε μέχρι το τυρί να λιώσει και να ροδίσει, περίπου 5 λεπτά.