-Φασόλια 500 γρ
-Παστουρμάς 100 γρ χοντροκομμένος
-Κρεμμύδια ξερά 2 τεμ ψιλοκομμένα
-Ντοματοπολτό 1 κουταλιά σούπας
-Ντοματάκι κον κασέ 1 κουτί
-Πιπεριές πράσινες κέρατο 2 ψιλοκομμένες
-Βούτυρο 2 κουταλιές σούπας
-Αλάτι – πιπέρι
-Νερό χλιαρό όσο χρειαστεί
Μουσκεύουμε τα φασόλια από το προηγούμενο βράδυ, το πρωί ρίχνουμε το πρώτο νερό και τα βάζουμε να βράσουν σε κατσαρόλα με μπόλικο νερό μέχρι να μαλακώσουν. Μόλις βράσουν τα αφήνουμε να στραγγίξουν. Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε το βούτυρο με τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια και μετά βάζουμε τις πιπεριές και τον παστουρμά να σοταριστούν όλα μαζί. Στη συνέχεια προσθέτουμε το ντοματάκι κον κασέ και τον ντοματοπολτό μαζί με 2 ποτήρια χλιαρό νερό, αλάτι και πιπέρι και αφήνουμε να πάρει μια βράση (παρακολουθούμε μήπως χρειαστεί να προσθέσουμε κι άλλο νεράκι). Τέλος προσθέτουμε τα βρασμένα φασόλια, αφήνουμε να πάρουν άλλη μια βράση και αδειάζουμε το μείγμα σε ένα πυρέξ. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για περίπου 20 λεπτά μέχρι να ροδίσει λίγο κι είναι έτοιμα να τα σερβίρουμε ζεστά.