Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα Βγήκε η Τροχαία «παγανιά» στην Ξάνθη

Βγήκε η Τροχαία «παγανιά» στην Ξάνθη

0
astynomikoi 3

Οι κλήσεις πέφτουν «βροχή» για παράνομα παρκαρίσματα. Επιχείρηση πάταξης της παράνομης στάθμευσης από την Τροχαία Ξάνθης

Στην πράξη «ο αστυνομικός της γειτονιάς»

«Παγανιά» βγαίνει καθημερινά κλιμάκιο της Τροχαίας Ξάνθης στην πόλη σε μια προσπάθεια να βάλει τάξη στα κακώς κείμενα και να «μαζευτεί» η χαοτική κατάσταση με τα παράνομα παρκαρισμένα αυτοκίνητα που «καβαλικεύουν» πεζοδρόμια ή τα βρίσκουμε στα πιο απίθανα μέρη όπως για παράδειγμα πίσω από το ρολόι της πλατείας!

Οι κλήσεις πέφτουν «βροχή»

Όπως παραδέχεται ο Διοικητής της Τροχαίας Ξάνθης κ. Πούλιος υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με την στάθμευση στην Ξάνθη καθώς δεν υπάρχουν πολλά πάρκινγκ και καθότι υπάρχει και μια υστέρηση σε οδηγική παιδεία οπότε είναι συχνό φαινόμενο να παρκάρει καθείς όπου βρει διαθέσιμο μέρος. Κι έτσι βλέπουμε τις καταλήψεις των θέσεων ΑΜΕΑ ή όπου δη.

Έτσι σε μια προσπάθεια να «παταχθεί» η παράνομη στάθμευση πέφτουν «βροχή» οι κλήσεις και αφαιρούνται επί τόπου πινακίδες τον τελευταίο καιρό.

Ο αστυνομικός της γειτονιάς

Ολοένα και εντονότερη είναι η παρουσία των αστυνομικών στους δρόμους και σ’ αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η επιχείρηση της Τροχαίας όμως αυτό δεν οφείλεται σε αύξηση της στελέχωσης των υπηρεσιών – καθότι έχει επισημανθεί πολλές φορές ότι συμβαίνει το αντίθετο – αλλά όπως εξηγεί ο αστυνομικός διευθυντής Ξάνθης κ. Γιώργος Γκοδοσίδης στο γεγονός ότι το τελευταίο καιρό δεν υπάρχουν διαδηλώσεις, πορείες, εντάσεις γενικά και έτσι έχουν απεγκλωβιστεί οι υπηρεσίες και βρίσκονται ποιο κοντά στον πολίτη κάνοντας πράξη τον θεσμό του αστυνομικού της γειτονιάς.

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε δύο διακινητές επί της επαρχιακής οδού Ροδόπης

Οι άντρες επέβαιναν σε ΙΧ , το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος, ενώ ο οδη…