Αρχική ΣΥΝΤΑΓΕΣ Τυροψωμάκια

Τυροψωμάκια

0
tiropsomakia

-500 γρ Φαρίνα

-2Αυγά

-1 Γιαούρτι

-1 κεσεδάκι του γιαουρτιού Ηλιέλαιο

-1 κουταλιά σούπας κοφτή Αλάτι

-250 γρ Φέτα θρυμματισμένη

Αδειάζουμε σε ένα μπολ το γιαούρτι , το λάδι ,το αλάτι ,τα αυγά και ανακατεύουμε να ενωθούν τα υλικά μας. Προσθέτουμε την φέτα και στο τέλος το αλεύρι και ζυμώνουμε. Τα πλάθουμε σαν κεφτεδάκια και τα αραδιάζουμε σε ένα ταψάκι με λαδόκολλα. Τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς για περίπου 20 λεπτά .Τα βγάζουμε μόλις ροδίσουν.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Πικάντικο χοιρινό μαγειρεμένο σε μαύρη μπίρα

-Ένα κομμάτι χοιρινό λαιμό γύρο στα 3 κιλά -500 ml μαύρη μπύρα -3 μέτριες γλυκοπατάτες χον…