Αρχική ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Θα καταβληθούν οι Ενισχύσεις σε Κτηνοτρόφους – Καπνοκαλλιεργητές

Θα καταβληθούν οι Ενισχύσεις σε Κτηνοτρόφους – Καπνοκαλλιεργητές

0
eas

Αποφασίστηκε σε σύσκεψη προχθές με πρωτοβουλία της ΕΑΣ Ξάνθης

Μετά από πρωτοβουλία του Προέδρου του Δ.Σ. της ΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ πραγματοποιήθηκε προχθές 20-1-2015 ευρεία σύσκεψη στα γραφεία της ΕΑΣ με τη συμμετοχή από πλευράς Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΣΕΓΕΣ των :

1. Αντιπροέδρου Σκιαδά Κωνσταντίνου

2. Γενικού Γραμματέα Χρήστου Μπαρλιά

3.Γενικού Διευθυντή Γιάννη Κολυβά

και από πλευράς Ε.Α.Σ. Ξάνθης του Προέδρου Χατζηελευθεριάδη Κων/νου ,μελών του Δ.Σ. καθώς και υπηρεσιακών παραγόντων με αντικείμενο την αντιμετώπιση προβλημάτων στην καταβολή των κοινοτικών επιδοτήσεων έτους 2014 σε συγκεκριμένο αριθμό δικαιούχων της Περιφερειακής Ενότητας ΞΑΝΘΗΣ.

Μετά από σχετική συνεννόηση με τους αρμόδιους παράγοντες του ΥΠ.Α.Α.Τ. , του ΟΠΕΚΕΠΕ και της GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ δρομολογήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες ούτως ώστε το συντομότερο δυνατόν να καταβληθούν οι Ενισχύσεις που υπολείπονται σε Κτηνοτρόφους (Ενιαία Ενίσχυση-Εξισωτική) καθώς επίσης και το υπόλοιπο από τη δεύτερη δόση της Ενιαίας Ενίσχυσης σε Καπνοκαλλιεργητές και σε όσους αγρότες δεν έχουν πληρωθεί το σύνολο της Ενίσχυσης .

Δεδομένου ότι επίκειται συμπληρωματική πληρωμή για την εξισωτική 2014 ,μόλις αυτή περαιωθεί θα υπάρχει δυνατότητα διορθώσεων και αποσφαλμάτωσης από την ΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ (που είναι ο αναγνωρισμένος Φορέας Β΄ΟΣΔΕ ) προκειμένου να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες και να πραγματοποιηθούν από τον ΟΠΕΚΕΠΕ οι υπολειπόμενες πληρωμές στους Δικαιούχους .

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Διαδικτυακή Ημερίδα : «Νέα ρύθμιση οφειλών σε 240 δόσεις προς το δημόσιο και 420 δόσεις προς τράπεζες»

Τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου με ομιλητή τον Φώτη Κουρμούση   Το Επιμελητήριο Ξάνθης διορ…