Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Τοπική Αυτοδιοίκηση Πολιτική κίνηση υποψηφίων

Πολιτική κίνηση υποψηφίων

0
kontos autokinitistes

Επαφές Αλέξανδρου Κοντού με ιδιοκτήτες ταξί και αυτοκινητιστές

Παραβρέθηκε στην κοπή της πίτας της Skoda Ξάνθη και του Ψυχολογικού Κέντρου. Υπογράμμισε την ευόδωση των προσπαθειών του ιδίου και του Δ. Σαλτούρου για το Ίδρυμα

«Τους φίλους μου ιδιοκτήτες και οδηγούς ταξί, με τους οποίους έχω διαχρονική φιλία και πάντα ήμουν στο πλευρό τους, συναντήθηκα το μεσημέρι. Συζητήσαμε γενικότερα για τα προβλήματά τους και κάποια θέματα την επίλυση των οποίων μπορούμε να διεκδικήσουμε από κοινού», με αυτά τα λόγια ενημερώνει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Αλέξανδρος Κοντός για τη συνάντηση που είχε με μέλη των σωματείου, στο πλαίσιο των προεκλογικών του επαφών.

Συνάντηση με τους φίλους αυτοκινητιστές

Ο κ. Κοντός βρέθηκε ακόμη στην «Αυτοκινητιστική Λέσχη Ξάνθης» στην κοπή της βασιλόπιτάς τους. Εκεί, όπως αναφέρει: «είχα την ευκαιρία για άλλη μία φορά να ενημερωθώ για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν, ως ένας από τους δυναμικούς συλλόγους της περιοχής, για την ανάδειξη του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Η «Αυτοκινητιστική Λέσχη Ξάνθης» αναδεικνύει πρωταθλητές αγώνων σε πανελλαδικό επίπεδο και πολλούς αθλητές που σημειώνουν πολύ καλές επιδόσεις σε διεθνές επίπεδο. Μάλιστα, επειδή οι αγώνες τους πραγματοποιούνται στην Ξάνθη στηρίζουν και την τοπική οικονομία. Προσωπικά, είμαι δίπλα τους σε κάθε τους προσπάθεια».

Παρών στην κοπή της πίτας της ξανθιώτικης ποδοσφαιρικής ομάδας

Ακόμη, παραβρέθηκε στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας της Skoda Ξάνθη,όπου συνάντησε πολλούς παλαίμαχους ποδοσφαιριστές , τους σημερινούς παίχτες της ομάδας και παιδιά των ακαδημιών, τα οποία τόνισε ότι αποτελούν το μέλλον του ποδοσφαίρου για τον τόπο μας. Ο ίδιος δήλωσε: «Η προσφορά της Skoda στην Ξάνθη είναι πολύτιμη, αφού η ομάδα μας για 20 και πλέον χρόνια παραμένει στην Α΄ κατηγορία, προβάλλει την Ξάνθη στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, δημιουργεί ποδοσφαιρικά ταλέντα που αγωνίζονται σε διεθνές επίπεδο και ασκεί σημαντικό κοινωνικό έργο στην Ξάνθη. Είμαι συνεχώς στο πλευρό της ομάδας μας και εύχομαι ΠΑΝΤΑ ΝΙΚΕΣ».

Επίσκεψη στο Ψυχολογικό

Στο Ψυχολογικό Κέντρο Ξάνθης , που πλέον λειτουργεί ως Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου βρέθηκε ο βουλευτής την Τρίτη το πρωί. Μετά την εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας ο ίδιος επεσήμανε: «φυσικά ανταποκρίθηκα με χαρά στην πρόσκληση που μου απηύθυναν. Αισθάνομαι πολύ όμορφα που με τον συνάδελφό μου Δ. Σαλτούρο συντονίσαμε τις προσπάθειές μας και καταφέραμε να αλλάξουμε τη Νομική μορφή λειτουργίας του κέντρου και να το εντάξουμε σε αντίστοιχη δομή του Δημοσίου. Με τον τρόπο αυτό δόθηκε μια μεγάλη ανάσα στους γονείς των παιδιών που φιλοξενούνται σε αυτό. Επίσης, δημιουργήθηκε μια σημαντική προοπτική στη λειτουργία του, η οποία στηρίζει με αποτελεσματικό τρόπο παιδιά που αξίζουν της ιδιαίτερης προσοχής και αγάπης μας!».

Περιόδευσε στο δήμο Τοπείρου χθες ο Κώστας Μαλάκης

Συνομίλησε με τον υπουργό Επικρατείας, στο πλαίσιο της συνέντευξής του για ζητήματα της προεκλογικής εκστρατείας και του αγώνα της ΝΔ στο πλαίσιο αυτής

malakis-evlalo1Στην περιοχή του Δήμου Τοπείρου βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο υπ. Βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Μαλάκης. Μεταξύ άλλων, βρέθηκε στην έδρα του Δήμου, το Έυλαλο και επισκέφθηκε την εβδομαδιαία λαϊκή αγορά του χωριού. Μίλησε με επαγγελματίες και καταναλωτές ενώ στη συνέχεια μετέβη στο Δημαρχείο. Εκεί συνάντησε το Δήμαρχο Θ. Μίχογλου και τους συνεργάτες του και συζήτησε τα θέματα της αυτοδιοίκησης και των ζητημάτων που απασχολούν το Δήμο.

Το βράδυ της Δευτέρας, ο Κωνσταντίνος Μαλάκης βρέθηκε στη Συνέντευξη Τύπου του Υπουργού Επικρατείας Δημήτρη Σταμάτη. Ο υπ. Βουλευτής παρακολούθησε τη συνέντευξη και συνομίλησε με τον Υπουργό για τα ζητήματα της προεκλογικής εκστρατείας και της μάχης του κόμματος της ΝΔ σε αυτή την κρίσιμη αναμέτρηση της Κυριακής.

Γ. Χουλιάρας: «Όχι στην απομόνωση των μουσουλμανικών ορεινών χωριών»

Για τα μείζονα ζητήματα της μετανάστευσης, της μείωσης της καπνοκαλλιέργειας και της έλλειψης τηλεοπτικού σήματος συνομίλησε με τους κατοίκους της περιοχής

xouliaras xoriaΤην ανάληψη πρωτοβουλιών για την αποτροπή της απομόνωσης των μουσουλμανικών χωριών της ορεινής Ξάνθης, δεσμεύθηκε ο Υποψ. Βουλευτής Ξάνθης του ΠΑΣΟΚ Γ. Χουλιάρας κατά την περιοδεία του εκεί.

Συνομιλώντας με τους μουσουλμάνους κατοίκους, διαπίστωσε και από κοντά το πρόβλημα της εκ νέου μετανάστευσης του ανδρικού κυρίως πληθυσμού σε ξένες χώρες προς αναζήτηση εργασίας, μετά τον ολοκληρωτικό αφανισμό της οικοδομικής δραστηριότητας, ενώ ετέθη και πάλι το θέμα της μείωσης κατά 50% της επιδότησης καλλιέργειας καπνού, χωρίς αντίστοιχα να προωθούνται λύσεις εναλλακτικών μορφών παραγωγής προϊόντων.

Εκείνο που τόνισαν κυρίως όμως οι κάτοικοι των χωριών και των οικισμών, είναι η παντελής αδυναμία λήψης σήματος από τα ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια, εκφράζοντας την αγανάκτησή τους για την απομόνωση που τους ασκείται και πάλι από την ανεύθυνη ασκούμενη πολιτική των τοπικών και όχι μόνο παραγόντων.

Ο κ. Χουλιάρας υποσχέθηκε ότι θα αναληφθούν όλες εκείνες οι πρωτοβουλίες και δράσεις προκειμένου να αρθεί κάθε απομόνωση και να δοθούν εκείνες οι προϋποθέσεις έτσι ώστε να σταματήσει η μετανάστευση των νέων ανέργων που πολλαπλασιάστηκαν από την έλλειψη της οικοδομικής δραστηριότητας.

Παρουσιάστηκαν σε εκδήλωση οι υποψήφιοι του ΚΚΕ

Ο κεντρικός ομιλητής Κ. Αβραμόπουλος κατηγόρησε τη ΝΔ για τρομοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ για ψεύτικες ελπίδες

kke ypopsifioi 2015Στην κατάμεστη αίθουσα του εργατικού κέντρου Ξάνθης πραγματοποιήθηκε η προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην πόλη της Ξάνθης. Την κεντρική ομιλία πραγματοποίησε το μέλος του Πολιτικού Γραφείου της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Κώστας Αβραμόπουλος. Κάλεσε σε μαζική ενίσχυση του ΚΚΕ στις επικείμενες εκλογές, καλώντας τον εργαζόμενο λαό «να αξιοποιήσει την πείρα του από την εναλλαγή κυβερνήσεων μέσα στα πλαίσια της Ε.Ε. και του ΝΑΤΟ , τη διαχρονική εκμετάλλευση και καταλήστευση του λαϊκού μόχθου και εισοδήματος για λογαριασμό των κερδών των επιχειρηματικών ομίλων και τη βαρβαρότητα των πολιτικών του ευρωμονόδρομου στα χρόνια της κρίσης».

«Καμιά κυβέρνηση εντός των τειχών της Ε.Ε. δεν μπορεί ούτε θέλει να υπερασπίσει τα δικαιώματα του λαού αφού δεσμεύεται στις συνθήκες και τις συμβάσεις που φυλάσσουν ως κόρη οφθαλμού την ανταγωνιστικότητα και τις επενδύσεις του μεγάλου κεφαλαίου που έχουν ως όρο απαράβατο να είναι χαμηλοί οι μισθοί και οι συντάξεις, να σαρώνονται οι μικροί επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενοι και να βρίσκονται στα δεσμά της κοινής αγροτικής πολιτικής οι φτωχοί και μεσαίοι αγρότες. Τόσο η ΝΔ με τρομοκρατία όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ με ψεύτικες ελπίδες και υποσχέσεις υπόσχονται ψίχουλα στο λαό και απρόσκοπτη συνέχιση της πολιτικής της βαρβαρότητας στη συνέχεια. Κυβέρνηση θα υπάρξει, υπάρχουν πολλοί βαστάζοι και πρόθυμοι με την ίδια στρατηγική για να παίξουν το ρόλο του συμπληρώματος. Ο λαός με δυνατή λαϊκή εργατική αντιπολίτευση και ισχυρό ΚΚΕ στη Βουλή και στο εργατικό λαϊκό κίνημα μπορεί και πρέπει να περάσει στην αντεπίθεση με στόχο να διεκδικήσει και τόσο την ανάκτηση των απωλειών κατά τη διάρκεια της κρίσης όσο και το στόχο για άλλη εξουσία, έξω από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ με μονομερή διαγραφή του χρέους και κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων στην οποία θα καρπώνεται ο ίδιος τον πλούτο που παράγει» τόνισε στην ομιλία του. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση του ψηφοδελτίου μάχης του ΚΚΕ στην Ξάνθη που απαρτίζουν οι Κώστας Βογιατζής, Μαχαιρίδου Παρασκευή, Βουζαράς Γιάννης, Ρόιδου Παναγιώτα, και Χατζόγλου Μουράτ καθώς και με κάλεσμα να μην χαθεί ούτε μια μέρα στην μάχη της ψήφου μέχρι τις εκλογές.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Τοπική Αυτοδιοίκηση
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο συνάντησε ο περιφερειάρχης ΑΜΘ,Πρωτοσέλιδο

Ο κ. Τοψίδης συμμετείχε σε αποστολή από τη Ροδόπη, αποτελούμενη από τον μητροπολίτη Μαρωνε…