Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα Γκέτο παρανομίας το Δροσερό

Γκέτο παρανομίας το Δροσερό

0
drosero-empros

Συμμορία 6 ατόμων επιτέθηκε σε ταξιτζή που αντέδρασε ψύχραιμα και τους ξέφυγε

Μετά «άνοιξαν» τις σχολές του ΟΑΕΔ. Απαγορευμένη περιοχή για τα ΤΑΞΙ το Δροσερό. Γνωστοί στην αστυνομία λέει ο αστυνομικός διευθυντής

Σε γκέτο παρανομίας και εγκληματικότητας έχει μεταβληθεί το Δροσερό Ξάνθης. Ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια ο οικισμός έχει απομονωθεί και περιθωριοποιηθεί εξαιτίας των συμμοριών που δρουν ανεξέλεγκτα, έχουν τους δικούς τους νόμους και έχουν καταστήσει το Δροσερό απαγορευμένη περιοχή για τους υπόλοιπους δημότες της Ξάνθης ιδιαίτερα τις νυχτερινές ώρες.

Επίθεση σε ταξιτζή από συμμορία 6 ατόμων στο Δροσερό

Την Κυριακή λίγο μετά τις 6 το απόγευμα μια συμμορία 6 ατόμων επιτέθηκαν σε ταξιτζή την ώρα που βρισκόταν στην έξοδο του οικισμού και αφού είχε μεταφέρει τον πελάτη του. Ένας από την συμμορία του έκοψε το δρόμο ώστε να κατεβάσει ταχύτητα και οι άλλοι προσπαθούσαν από το πλάι ν’ ανοίξουν τις πόρτες ή να σπάσουν τα παράθυρα με σκοπό να τον ληστέψουν. Ευτυχώς ο ταξιτζής ήταν έμπειρος και αντέδρασε ψύχραιμα. Αμέσως μόλις είδε τον πρώτο να του κόβει τον δρόμο κλείδωσε τις πόρτες από μέσα και στη συνέχεια όταν οι άλλοι πλησίασαν από το πλάι έκοψε μεν ταχύτητα αλλά δεν σταμάτησε και έτσι κατάφερε να ξεφύγει με κάποιες μόνο υλικές ζημιές στο αυτοκίνητο από τα χτυπήματα, όπως μας πληροφορεί ο πρόεδρος του σωματείου ΤΑΞΙ Ξάνθης κ. Βασίλης Γεωργιάδης.

Απαγορευτικό για τα ΤΑΞΙ να μπαίνουν στο Δροσερό

Να σημειώσουμε ότι όλη η συμμορία φορούσε κασκόλ και κουκούλες όμως όπως σημειώνει ο αστυνομικός διευθυντής Ξάνθης κ. Γιώργος Γκοδοσίδης είναι όλοι γνωστοί στην αστυνομία αφού οι κλοπές είναι σε ημερήσια διάταξη καθώς επίσης και η κατοχή, χρήση και διακίνηση ναρκωτικών που επιδίδονται όλες αυτές οι συμμορίες του Δροσερού. Γι αυτό και η αστυνομία κατά τακτά διαστήματα «εισβάλλει» με επιχείρηση «σκούπα» προκειμένου να καταστείλει και να περιορίσει την παραβατικότητα. Ο κλάδος των ταξιτζήδων αποτελεί στόχο για τις συμμορίες του Δροσερού. Πάνε δυο χρόνια που ταξιτζής δέχτηκε επίθεση στο Δροσερό από κάποιον που κρατούσε κατσαβίδι και τον απειλούσε. Όπως ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης και τότε και τώρα από το σωματείο έχει βγει ανακοίνωση που απαγορεύει τα μέλη του να εισέρχονται στον οικισμό και να σταματάνε την κούρσα στον ΟΑΕΔ.

Δεν μπόρεσαν να βάλουν στο χέρι τον ταξιτζή και άνοιξαν τον ΟΑΕΔ

Στόχος όμως για τους παράνομους Δροσερίτες αποτελεί και ο ΟΑΕΔ. Έτσι μετά την αποτυχημένη τους προσπάθεια να ληστέψουν τον ταξιτζή την Κυριακή εκτόνωσαν την οργή τους παραβιάζοντας τις κλειδαριές και μπαίνοντας στις σχολές του ΟΑΕΔ προκαλώντας μόνο ζημιές στο κυλικείο χωρίς όμως να πειράξουν τους υπολογιστές. Είναι η πολλοστή φορά που ο ΟΑΕΔ δέχεται επίθεση από συμμορίες του Δροσερού λόγω γειτνίασης και τώρα πλέον η διοίκηση του ΟΑΕΔ αποφάσισε να βάλει σεκιούριτι να τους φυλάει…

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Καταδίωξη ανηλίκων που έκλεψαν αυτοκίνητο στο νομό Ξάνθης

Έσπασαν τη μπάρα στα διόδια της Μέστης για να ξεφύγουν Αυτοκίνητο έκλεψαν από την Ξάνθη δύ…