-1 φιλέτο από στήθος γαλοπούλας ολόκληρο, ανοιγμένο σε ορθογώνιο κομμάτι
-300γρ. κιμά μοσχαρίσιο
-2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
-1 πράσο μικρό, ψιλοκομμένο
-1 κρεμμύδι μικρό, ψιλοκομμένο
-5-6 φέτες μπέικον ψιλοκομμένες
-100γρ. γραβιέρα Κρήτης τριμμένη
-ξύσμα από 1 πορτοκάλι
-3 κουτ. σούπας μαργαρίνη
-4 κουτ. σούπας μουστάρδα
-2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
-ξύσμα από 1 λεμόνι
-θυμάρι
-αλάτι, πιπέρι
Σοτάρετε σε ελαιόλαδο σοτάρετε τα πράσα και το κρεμμύδι και στο τέλος ρίχνετε το ψιλοκομμένο μπέικον για ένα λεπτό. Όταν κρυώσουν τα ανακατεύετε στον κιμά, την γραβιέρα, το ξύσμα του πορτοκαλιού και ανάλογο αλατοπίπερο. Ζυμώνετε και πλάθετε τον κιμά σε ρολό.
Αλατοπιπερώνετε από τις δυο πλευρές το ανοιγμένο φιλέτο γαλοπούλας και το αλείφετε με τη μαργαρίνη, τη μουστάρδα, το σκόρδο, το θυμάρι και το ξύσμα λεμονιού που έχετε προηγουμένως ανακατέψει. Τοποθετείτε το ρολό του κιμά στο κέντρο του φιλέτου και το απλώνετε σε όλη την επιφάνεια. Τυλίγετε το φιλέτο σε ρολό, το στερεώνετε με σπάγκο ψησίματος και το αλείφετε µε το υπόλοιπο μίγμα μουστάρδας. Το τυλίγετε σε αλουμινόχαρτο, το βάζετε σε ταψάκι και το ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο για 1 ώρα και 50 λεπτά.