Αρχική ΣΥΝΤΑΓΕΣ Ταλιατέλες ογκρατέν

Ταλιατέλες ογκρατέν

0
taliateles-ograden

-500 γρ. ταλιατέλες

-200 γρ. Έμμενταλ κομμένο σε κυβάκια

-250 γρ. κεφαλογραβιέρα κομμένη σε κυβάκια

-250 γρ. μπέικον κομμένο σε κομμάτια

-1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε κυβάκια

-1/2 πράσινη πιπεριά κομμένη σε κυβάκια

-250 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά

Βράζουμε τις ταλιατέλες σε αλατισμένο νερό περίπου 1 κουτ. σούπας αλάτι και στη συνεχεία τις στραγγίζουμε καλά. Τις βάζουμε σε πυρίμαχο σκεύος, ραντίζουμε με ελαιόλαδο και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε την κεφαλογραβιέρα, το Έμμενταλ, το μπέικον και τις πιπεριές και ανακατεύουμε καλά με πιρούνι. Περιχύνουμε με την κρέμα γάλακτος και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 30′ έως ότου λιώσουν τα τυριά και σχηματιστεί ελαφριά κρούστα.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ρεβιθοκεφτέδες με σως γιαούρτι

250 γρ. ρεβίθια αποφλοιωμένα 1 μέτριο κρεμμύδι 3 σκελίδες σκόρδο αλάτι μαύρο πιπέρι 1-1,5 …