-2 μεγάλες σελινόριζες
-2 κομμένα καρέ καρότο
-10 μικρά κρεμμύδια (για στιφάδο)
-1 μπολ Αρακάς
-1 πατάτα κομμένη καρέ
-λίγο ψιλοκομμένο άνηθο
-1 φλιτζάνι τσαγιού Ελαιόλαδο
-Αλάτι – πιπέρι
-Λίγη ζάχαρη
-1 κουταλιά σούπας Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
-Νερό
Καθαρίζουμε σαν πατάτα τις σελινόριζες και τις κόβουμε σε 2 τεμάχια (σύνολο 4) .Τις πλένουμε καλά και με ένα κουταλάκι αδειάζουμε λίγο το μέσα του (για να τις γεμίσουμε μετά). Στην συνέχεια βάζουμε στην κατσαρόλα τις σελινόριζες και όλα τα υπόλοιπα υλικά ενώ σε λίγο νερό λιώνουμε το αλεύρι και το βάζουμε και αυτό μέσα. Από πάνω συμπληρώνουμε με νερό χλιαρό και στο τέλος λίγο άνηθο και το ψήνουμε μέχρι να μαλακώσει το σέλινο Πρέπει να μείνει με το λάδι του. Σερβίρουμε στο πιάτο βάζοντας πρώτα τα σέλινα και τα γεμίζουμε με τα υπόλοιπα υλικά. Τέλος πασπαλίζουμε με λίγο άνηθο από πάνω.