Αρχική ΣΥΝΤΑΓΕΣ Σουφλέ τυριών με κανταΐφι

Σουφλέ τυριών με κανταΐφι

0
soufle kadaifi
-Κανταΐφι 1 κιλό
-Τυρί φέτα 250 γρ τριμμένη
-Τυρί έμενταλ 150 γρ τριμμένο
-Τυρί γκούντα 150 γρ τριμμένο
-Κεφαλογραβιέρα 150 γρ τριμμένη
-Μπέικον 200 γρ κομμένο σε φέτες
-Βούτυρο 250 γρ
-5Αυγά
-3 ποτήρια νερού Γάλα
-Πιπέρι, Μοσχοκάρυδο 1/2 κουταλάκι γλυκού
Βουτυρώνουμε το ταψί μας και στρώνουμε το μισό κανταΐφι αφού το ξεφτίζουμε ταυτόχρονα καλά. Στρώνουμε την μισή ποσότητα των τυριών, στη συνέχεια στρώνουμε το μπέικον και από πάνω τα υπόλοιπα τυριά, λίγο πιπέρι, το μοσχοκάρυδο και καλύπτουμε με το υπόλοιπο κανταΐφι. Περιχύνουμε με το γάλα και τα χτυπημένα αυγά. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20 – 25 λεπτά. Σερβίρεται ζεστό.
 
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χοιρινό φούρνου με κυδώνια, κάστανα και λαχανικά

-1.500-1.800 γρ. χοιρινό τρανς, σε ολόκληρο, ενιαίο κομμάτι -6-7 κυδώνια με τη φλούδα τους…