-20 κολοκυθοανθοί μεγάλοι
-λάδι για τηγάνισμα
-για τη γέμιση
-200γρ. φέτα τριμμένη
-100γρ. κεφαλογραβιέρα τριμμένη
-μαϊντανό ψιλοκομμένο
-2 αβγά
-για το χυλό
-1½ φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις
-3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
-½ φλιτζάνι μπίρα
-αλάτι, πιπέρι
Ανακατεύετε όλα τα υλικά για το χυλό σε ένα μπολ και τα χτυπάτε καλά. Ανακατεύετε τα τυριά, το μαϊντανό και τα αβγά και γεμίζετε με το μίγμα τους κολοκυθοανθούς. Στρίβετε τις άκρες τους για να κλείσουν ώστε να μη χυθεί έξω η γέμιση. Ζεσταίνετε το λάδι σε βαθύ τηγάνι. Βουτάτε τους ανθούς στο χυλό που έχετε ετοιμάσει και τους τηγανίζετε σε καυτό λάδι. Τους γυρίζετε από την άλλη πλευρά για να ροδίσουν. Όταν είναι έτοιμοι, τους βάζετε σε μια πιατέλα με απορροφητικό χαρτί κουζίνας για να στραγγίξουν και σερβίρετε.