Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα Τροχαίο δυστύχημα με θύμα 31χρονο στον Παράδεισο

Τροχαίο δυστύχημα με θύμα 31χρονο στον Παράδεισο

0
troxaio

Ο 31χρονος οδηγός, κινούμενος στην επαρχιακή οδό Ξάνθης- Καβάλας, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και βγήκε από το δρόμο

 

Φορτηγάκι «προσγειώθηκε» στη βιτρίνα μπουγατσατζίδικου μετά από σύγκρουση με άλλο ΙΧ, στη διασταύρωση Αδριανουπόλεως- Α. Θράκης. Φορτηγό μπήκε στο αντίθετο ρεύμα στην Εγνατία στο ύψος του Αγίου Σίλα

   troxaio adrianoupoleos 1
 
Συνεχίζει για δεύτερη μέρα να βάφεται με αίμα στην άσφαλτο η υποδοχή του Σεπτεμβρίου στην περιοχή μας. Νέο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης (2:25 πμ), όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 31χρονος, στο 15ο χλμ Ξάνθης- Καβάλας, περίπου στην περιοχή του Παραδείσου, στα όρια του δήμου Καβάλας, για άγνωστο λόγο εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε στεγνό αρδευτικό κανάλι και ανετράπη. Αποτέλεσμα ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του οδηγού. Η σύγκρουση με δέντρα ήταν σφοδρή και απαιτήθηκαν κοπιώδεις προσπάθειες από την Πυροσβεστική για να τον απεγκλωβίσει. Η κηδεία του τελέστηκε χθες το απόγευμα στον τόπο καταγωγής του, τον Ξεριά του δήμου Νέστου.
Μόλις ένα 24ωρο πριν, τη ζωή του έχασε ένας 20χρονος δικυκλιστής στο 7ο χλμ της επαρχιακής οδού Ξάνθης- Καβάλας, όταν το μοτοποδήλατό του συγκρούστηκε με αυτοκίνητο.
 
Διεκόπη η κυκλοφορία στην Εγνατία για αρκετές ώρες
Ένα ακόμη τροχαίο, ευτυχώς χωρίς θύματα, σημειώθηκε χθες λίγη ώρα νωρίτερα (1:10 πμ) στην Εγνατία οδό στο ύψος του Αγίου Σίλα όταν 35χρονος που οδηγούσε φορτηγό αυτοκίνητο και συγκεκριμένα γεωργικό ελκυστήρα δημόσιας χρήσης, με κατεύθυνση από Θεσσαλονίκη προς Ξάνθη, έχασε τον έλεγχο του οχήματος, προσέκρουσε στο στηθαίο και εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα. Ο οδηγός τραυματίστηκε ελαφρά. Η κίνηση είχε διακοπεί στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη μέχρι το απόγευμα, ακόμη και όταν απομακρύνθηκε το φορτηγό και έως ότου αποκατασταθούν οι ζημιές στο οδόστρωμα. Η κυκλοφορία διεξαγόταν από την παλιά επαρχιακή οδό.
 
Και πάλι ατύχημα στη συμβολή των οδών Αδριανουπόλεως και Ανατολικής Θράκης
Και εντός της πόλης σημειώθηκε χθες Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου ένα ακόμη τροχαίο ατύχημα, μόνο με υλικές φθορές, σε ένα σημείο ιδιαίτερα δημοφιλές για «φιλήματα» και συγκρούσεις αυτοκινήτων και δικύκλων. Πρόκειται για τη διασταύρωση των οδών Αδριανουπόλεως και Ανατολικής Θράκης, όπου ο κινούμενος επί της πρώτης οδού οφείλει να παραχωρεί προτεραιότητα και γι’ αυτό υπάρχει όχι μόνο πινακίδα “stop”, αλλά και σηματοδότης χρώματος πορτοκαλί που αναβοσβήνει.
Λίγο μετά τις 8 το πρωί, επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 76χρονος επιχείρησε να διασχίσει την οδό Αδριανουπόλεως, χωρίς να δείξει τη δέουσα προσοχή περνώντας από τη διασταύρωση με την οδό Ανατολικής Θράκης με αποτέλεσμα να συγκρουστεί σφοδρά με κατερχόμενο φορτηγό που οδηγούσε 43χρονος. Από τη σύγκρουση το φορτηγό εξετράπη της πορείας του και «στούκαρε» σε παρακείμενη επιχείρηση-μπουγατσατζίδικο. Υποχώρησε μέρος της τζαμαρίας του καταστήματος, ενώ σοβαρές υλικές ζημιές προκλήθηκαν και σε παρκαρισμένο δίκυκλο, που «βρέθηκε» στο δρόμο της πορείας του μικρού φορτηγού, καθώς και σε κάγκελα παρακείμενης οικίας. Στο αυτοκίνητο του 76χρονου βγήκαν οι αερόσακοι, ενώ είχαν «φρακάρει» και οι ρόδες.
Δεν σημειώθηκε τραυματισμός. Στο σημείο κατέφτασε η τροχαία που κατέγραψε το συμβάν, ενώ μία περίπου ώρα αργότερα τα οχήματα απομακρύνθηκαν με ρυμούλκηση.
 
Ελένη Διαφωνίδου

ediafonidou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Καταδίωξη ανηλίκων που έκλεψαν αυτοκίνητο στο νομό Ξάνθης

Έσπασαν τη μπάρα στα διόδια της Μέστης για να ξεφύγουν Αυτοκίνητο έκλεψαν από την Ξάνθη δύ…