Αρχική ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Πρόσκληση στους τοπικούς επαγγελματίες για συμμετοχή στην 1η Έκθεση Ξάνθης

Πρόσκληση στους τοπικούς επαγγελματίες για συμμετοχή στην 1η Έκθεση Ξάνθης

0
ekthesi eve

Η 3η «Έκθεση Παραγωγής & Εξοικονόμησης Ενέργειας» και την «1η Πανελλήνια Γενική Έκθεση Ξάνθης» θα πραγματοποιηθούν από 17 έως 22 Οκτωβρίου 2014

 
 
«Μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας άρχισαν οι προετοιμασίες για τις 2 εκθέσεις «3η Έκθεση Παραγωγής & Εξοικονόμησης Ενέργειας» και την «1η Πανελλήνια Γενική Έκθεση Ξάνθης» που διοργανώνει το Επιμελητήριο Ξάνθης και η εταιρεία «ΚΥΚΛΟΣ», όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του τοπικού ΕΒΕ. Φέτος οι εκθέσεις θα πραγματοποιηθούν από 17 έως 22 Οκτωβρίου 2014 στην Ξάνθη, στο Κλειστό γυμναστήριο «Φίλιππος Αμοιρίδης».
Όπως συνεχίζει η ανακοίνωση: «μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η «2η Έκθεση Παραγωγής & Εξοικονόμησης Ενέργειας», με χιλιάδες επισκέπτες όχι μόνο από την Ξάνθη αλλά και από την ευρύτερη περιοχή της Αν. Μακεδονίας & Θράκης, και ύστερα από μηνύματα που έχουμε δεχτεί από επιχειρηματίες όλων των κλάδων, αποφασίσαμε ότι η πόλη της Ξάνθης είναι έτοιμη να αποκτήσει την δική της Γενική Έκθεση, που θα επικεντρωθεί στην προβολή και ανάδειξη των τοπικών προϊόντων, της παραγωγής και των υπηρεσιών, στην προώθηση νέων ιδεών και καινοτόμων προϊόντων καθώς και στην τόνωση της αγοράς με την σύναψη εμπορικών συμφωνιών. Στην προσπάθεια μας να στηρίξουμε την ελληνική και κυρίως την τοπική επιχειρηματικότητα και κατανοώντας την δύσκολη οικονομική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας, αποφασίσαμε η τιμολογιακή μας πολιτική να κυμανθεί σε αρκετά χαμηλά επίπεδα. Προσκαλούμε τους βιοτέχνες, εμπόρους και επαγγελματίες να δηλώσουν συμμετοχή στην «3η Έκθεση Παραγωγής & Εξοικονόμησης Ενέργειας» και την «1η Πανελλήνια Γενική Έκθεση Ξάνθης» και να αξιοποιήσουν στο μέγιστο τις ευκαιρίες που παρέχει η Έκθεση, συμβάλλοντας παράλληλα στην πληρέστερη προβολή και προώθηση της δυναμικής του κλάδου τους, των προϊόντων αλλά και της επιχειρηματικής δραστηριότητάς τους».
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Sunlight Group: Στην παραγωγή πρωτότυπης μπαταρίας 2ης ζωής

Στο ερευνητικό ευρωπαϊκό συγχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα Battery2Life συμμετέχει η εταιρεία …