-2-3 τσιπούρες καθαρισμένες και πλυμένες καλά
-2 σκελίδες σκόρδο στην πρέσα
-2-3 φύλλα δάφνης
-2-3 κ.σ. μαϊντανό
-1 πορτοκάλι καθαρισμένο σε ροδέλες
-λίγο ξύσμα πορτοκαλιού
-1 φλιτζάνι χυμό πορτοκαλιού
-1 κ.σ. χυμό λεμόνι
-1/2 κούπα λάδι
-1/2 κούπα κρασί λευκό
Χαράζουμε τις τσιπούρες σε 2 σημεία από την κάθε πλευρά και αλατοπιπερώνουμε. Στην κοιλιά τους βάζουμε μαϊντανό, φύλλο δάφνης , λίγο σκόρδο, και 1-2 φέτες πορτοκάλι. Σε λαδωμένο ταψάκι βάζουμε τα ψάρια, ροδέλες πορτοκαλιού, ξύσμα, χυμό λεμονιού, κρασί, μαϊντανό, λάδι και λίγο ακόμα αλατοπίπερο. Καλύπτουμε με αλουμινόχαρτο. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 10 λεπτά. Ξεσκεπάζουμε τα ψάρια και ψήνουμε για άλλα 20 με 25 λεπτά, να ροδίσουν τα ψάρια. Ραντίζουμε ανάμεσα τα ψάρια μας με το ζουμάκι τους.