5 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
1 καρότο ψιλοκομμένο
1 κολοκύθι ψιλοκομμένο
1 πιπεριά ψιλοκομμένη
10 ντοματίνια κομμένα στην μέση
250 γρ. μανιτάρια άσπρα κομμένα σε φέτες
1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη σε καρέ
2 φλ. τσαγ κριθαράκι
4 1/2 φλ. τσαγ ζωμό λαχανικών
½ φλ.τσαγ κρασί λευκό
14 μύδια
14 γαρίδες
2 κ.σ. άνηθο ψιλοκομμένο
1 κ.σ δυόσμο ψιλοκομμένο
½ φλ.τσαγ φέτα τριμμένη
Χυμό από 1 λεμόνι
Πλένουμε και καθαρίζουμε τα μύδια και τις γαρίδες. Σε μια φαρδιά κατσαρόλα ρίχνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι για 3΄μέχρι να μαλακώσει. Προσθέτουμε το σκόρδο, το καρότο, τα ντοματίνια, της πιπεριές, το κολοκύθι, τα μανιτάρια. Και τα αφήνουμε για 3΄ να μαλακώσουν. Ανακατεύουμε για να μην κολλήσουν. Προσθέτουμε το κριθαράκι και ανακατεύουμε. Σβήνουμε με κρασί και προσθέτουμε τον ζωμό και σιγοβράζουμε σε μέτρια φωτιά. Ανακατεύουμε για 10΄ και προσέχουμε για να μην κολλήσει το κριθαράκι. Προσθέτουμε τις γαρίδες, τα μύδια και ανακατεύουμε. Τέλος αλατοπιπερώνουμε. Σκεπάζουμε και σιγοβράζουμε για λίγα λεπτά. Πασπαλίζουμε με άνηθο και δυόσμο. Περιχύνουμε με χυμό λεμόνι και πασπαλίζουμε με τριμμένο τυρί φέτα. Σερβίρετε ζεστό.