Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα Έκανε τη ζημιά του και την …έκανε σαν να μην συμβαίνει τίποτε!

Έκανε τη ζημιά του και την …έκανε σαν να μην συμβαίνει τίποτε!

0
mixani mple

Τροχαίο στην Μπρωκούμη τα ξημερώματα της Τετάρτης. Οδηγός ΙΧ παρέσυρε τρεις μοτοσικλέτες και χτύπησε ένα φορτηγάκι

 

Εξαφανίστηκε πριν παραλάβουν οι γείτονες να κρατήσουν τα στοιχεία του. Οι ιδιοκτήτες ελπίζουν στην κάμερα ασφαλείας του απέναντι καταστήματος

 
 
Τροχοφόρος…σίφουνας έπληξε νωρίς το πρωί της Τετάρτης (5 π.μ.) την οδό Μπρωκούμη με αποτέλεσμα να προκληθούν μεγάλες ζημιές σε τρείς σταθμευμένες μοτοσικλέτες ιδιοκτησίας των Αδελφών Γιάννη και Αναστάσιου Μπαλακτσή τις οποίες είχαν παρκάρει μπρος από το κατάστημα Αποικιακών που διατηρούν.
 
Τις βρήκαν το πρωί σε κακό χάλι στο πεζοδρόμιο…
Ο σίφουνας ήταν – σύμφωνα με πληροφορίες – ένα ΙΧ OPEL ASTRA που κατέβαινε με ιλιγγιώδη ταχύτητα την Μπρωκούμη. Για άγνωστους λόγους ο οδηγός λοξοδρόμησε και παρέσυρε στο διάβα του ότι βρήκε…Πήρε ξώφαλτσα την πρώτη προκαλώντας μικρές ζημιές και έβγαλε την μανία του στις δύο άλλες μοτοσικλέτες τις οποίες εκσφενδόνισε κυριολεκτικά στο πεζοδρόμιο σπάζοντας ζάντες, φτερά φανάρια, προκαλώντας μεγάλες ζημιές. Στην μία μάλιστα οι ζημιές είναι ανεπανόρθωτες – όπως λέει ο ιδιοκτήτης της κ. Γιάννης Μπαλακτσής. Όμως το ΙΧ δεν σταμάτησε εκεί …Παρέσυρε 5 μέτρα πιο κάτω και το σταθμευμένο φορτηγάκι ενώ αυτό είχε χειρόφρενο. Φαίνεται μάλιστα στην άσφαλτο το σημάδι από τα λάστιχα.
 
Ξύπνησαν οι γείτονες και ειδοποίησαν τους ιδιοκτήτες και την αστυνομία
Από τον δυνατό θόρυβο που προκάλεσε η σύγκρουση ξύπνησαν οι γείτονες της απέναντι οικοδομής οι οποίοι πρόλαβαν και είδαν το εν λόγω αυτοκίνητο να εγκαταλείπει τον τόπο του τροχαίου, προφανώς για να μην πληρώσει στα σπασμένα! Ειδοποίησαν άμεσα την αστυνομία και τους ιδιοκτήτες οι οποίοι και πήγαν και βρήκαν τις μηχανές τους στο πεζοδρόμιο. Ήρθε και η αστυνομία και συνέλεξε στοιχεία. Όμως ο οδηγός που προκάλεσε το τροχαίο παραμένει άφαντος. Οι ιδιοκτήτες ευελπιστούν ότι η κάμερα ασφαλείας που είναι τοποθετημένη στο απέναντι κατάστημα Κοσμοπροσφορές (πρώην ΜΕΞ) θα αποκαλύψουν τα στοιχεία του αυτοκινήτου και θα δώσουν πληροφορίες για την ταυτότητα του οδηγού. Ειδικός αστυνομικός της Α.Δ. Ξάνθη ανέλαβε να τις εξετάσει.
 
Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@emrpos.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Για 67 περιπτώσεις κλοπών μετασχηματιστών ΔΕΔΔΗΕ κατηγορούνται οι τέσσερις συλληφθέντες

Εντοπίστηκαν επ’ αυτοφώρω την προηγούμενη εβδομάδα να κλέβουν, ενώ από την κατοχή τους κατ…