-500 γρ γαρίδες μέτριες ή μεγάλες καθαρισμένες χωρίς τα κελύφη
-2 μέτριες πατάτες κομμένες κυδωνάτες
-1/2 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε κομμάτια
-1/2 κίτρινη πιπεριά κομμένη σε κομμάτια
-4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
-1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
-1 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη
-1/2 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα γλυκιά
-1 μέτριο μαρούλι
-2 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού
-100 γρ φέτα θρυμματισμένη
-1 φρέσκο κρεμμυδάκι μόνο το τρυφερό πράσινο μέρος
-Αλάτι – Πιπέρι
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς, αραδιάζουμε τις πατάτες μας σε ένα ταψάκι, αλατοπιπερώνουμε και ραντίζουμε με 1 κουταλιά ελαιόλαδο. Ψήνουμε τις πατάτες για 15 λεπτά και εν τω μεταξύ σε ένα μπολ ανακατεύουμε τις γαρίδες, τις χρωματιστές πιπεριές, με το ψιλοκομμένο σκόρδο, την ρίγανη, την πάπρικα, αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε μια κουταλιά ελαιόλαδο. Αφού περάσουν τα 15 λεπτά όπου ψήνονται οι πατάτες, βγάζουμε το ταψάκι από τον φούρνο, προσθέτουμε το μείγμα με τις πιπεριές και τις γαρίδες, ανακατεύουμε και συνεχίζουμε το ψήσιμο για άλλα 15 λεπτά. Προσθέτουμε σε μια σαλατιέρα το μαρούλι κομμένο σε κομμάτια ραντίζουμε με τον χυμό λεμονιού και τις υπόλοιπες 2 κουταλιές ελαιόλαδο. Μόλις είναι έτοιμες οι γαρίδες και οι πατάτες τις προσθέτουμε στο μαρούλι, απλώνουμε από πάνω την θρυμματισμένη φέτα και πασπαλίζουμε το πράσινο ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε!