1lt. γάλα κατσικίσιο
¼ φλιτζανιού ελαιόλαδο
5 αβγά
2 φλιτζάνια φέτα, τρίμμα
1 φλιτζάνι τραχανά
2 φλιτζάνια αλεύρι
2-3 κουτ. σούπας βούτυρο γάλακτος
1 κουτ. σούπας βούτυρο γάλακτος για το ταψί
πιπέρι φρεσκοτριμμένο
1 κουτ. σούπας αλάτι
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180ºC. Βάζετε τα αβγά σε ένα μπολ και τα χτυπάτε καλά με ένα σύρμα. Προσθέτετε το γάλα, το ελαιόλαδο, το αλάτι, το πιπέρι, τη φέτα, το αλεύρι και τον τραχανά και ανακατεύετε πολύ καλά ώσπου να πάρετε έναν ομοιογενή και πηχτό χυλό. Βουτυρώνετε ένα μεγάλο και ρηχό ταψί για πίτα. Αδειάζετε το χυλό σχηματίζοντας μια λεπτή στρώση. Σκορπάτε μικρά κομματάκια βουτύρου πάνω από την πίτα σας. Ψήνετε στο φούρνο για 30 λεπτά περίπου μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια. Όσο πιο λεπτό γίνει το κορκοτό τόσο πιο τραγανό και νόστιμο γίνεται.